vibe tv logo mini

SKANDAL ŠIROKIH RAZMERA - Dino Merlin nastupao na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore i svojim postupkom zgrozio SRBIJU!(VIDEO)

Merlina svakako treba zabraniti u Srbiju. Malo nam je domaćih izdajnika pa nam još i strani fale. Jedan je od mnogih pogrdnih komentara na osnovu ovbe teme!

Na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore Dino Merlin bio je specijalni gost, a tom prilikom on je ogrnuo zastavu Crne Gore i time navukao gnev javnosti. Naime, mnogi su pevača okarakterisali kao licemernog i kao mrzitelja Srba zato što je 2015. godine na koncertu koji je pravio u Srbiji, srpskom narodu zabranio unošenje srpske zastave u koncertnu halu našeg prestoničkog grada.

Pevač je tada dokazao da mu samo sprski novac ne smeta, a novim postupkom uspeo je da izazove lavinu negativnih komentara. Društvene mreže su se usijale, a ponašanje Dina Merlina izazvalo je veliki bes naroda koji nije imao nimalo lepe reči za njega.

- Crnogorsku zagrlio, srpsku zabranio, punite arene i dalje  jedan je od komentara.

- Samo je bitno da je antisrpstvo i sve može, pa vi ponovo napunite Arenu ovom go*naru- sledeći je u nizu komentara na ovu temu...itd

Merlin je na početku koncerta u Baru okupljenima poželeo srećan 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore, a potom poručio:

Ovo je velika svečanost. Volim što smo tu.

Pogledajte Dinov nastup sa koncerta u CG.

https://youtu.be/WpVF6VwERsA

Autor M.K./Izvor Pink.rs

OKO NAS