vibe tv logo mini

Astrologija- POGLEDAJTE ŠTA SU VAM ZVEZDE PRIPREMILE ZA DANAS 26. 05 2022 Povoljan dan za posao a OVA DVA znaka imaće velikih zdravstvenih problema!

Pogledajte šta su vam planete predvidele za danas!

OVAN

Non stop razmišljate o svojim rezultatima. Potrebno je da se neko vreme prepustite analizi onoga šta ste uradili do sada. Dobićete pohvalu od jednog Jarca.

Ovan traži svoju idealnu polovinu. Ponekad morate da se namučite dobro da biste dobili ono što tražite.

Donji deo kičme je čest problem.

BIK

Krenite sami u posao koji želite. Tražite podršku saradnika ali oni nisu dovoljno dobri za davanje saveta, ne znaju da se snađu u velikim poslovima.

Prilično ste zatvorena ali puni strasti. Promeniće vas jedna Vodolija koja voli da provodi vreme sa vama skoro svaki dan.

Glavobolje u večernjim satima.

BLIZANCI

Saradnici su danas dobri i učtivi prema vama. Volite normalne dogovore, razumne predloge, rešenja gde lakše dolazite do pravih poslova.

 Partner dosta očekuje, više nežnosti, lepih reči. Vi ste znak komunikacije, priuštite to voljenoj osobi.

Bolovi u nogama.

RAK

Unesite duhovnu energiju u ono što radite. Preterujete sa materijalnim prohtevima. Zaradićete sasvim dovoljno.

Okrenuti ste osobama koje su oslobođene predrasuda, jer sa njima imate odličnu komunikaciju. Pokušajte da se otvorite emotivno, pokažete sebe u svom najboljem svetlu.

Vežbajte fitnes.

LAV

Saradnja sa drugim saradnicima nije laka ovog dana. Mesec je uveliko u znaku Ovan tako da će biti teških reči

Imate prefinjen ukus kada je u pitanju partnerstvo. Imate sve šanse da se upoznate sa osobom koja traži mnogo. Verovatno je Bik u znaku ili Škorpija.

Uganuće zbog brzopletosti.

DEVICA

Novac očekujte češće. Ako ste imali dugovanje onda je dan da vam se vrati ili vi da vratite. Lako ćete završiti taj posao.

Niste definisali sebe i svoje želje. To morate pod hitno da uradite. Nema onda iskrene ljubavi.

Problem sa kožom lica.

VAGA

Imate aspekad da napravite odličan posao sa strancima. Mesec donosi da lakše dobijete ono što želite LJUBAV: Vaš partner čezne za vama kada mnogo radite i provodite vreme van kuće. Možda nekada da se okrenete partneru i stanete sa ambicijama. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

ŠKORPIJA

Ako idete na putovanje onda vas prati sreća a dobar posao možete napraviti sa jednom ženskom osobom. Snažna, otmena ličnost koja zna šta hoće.

Emotivno se vezujete za osobu koja je poput vas, totalni emotivac, pun strasti, odmah i sad u akciju.

Problem sa očima je učestal.

STRELAC

Osobe iz znaka Bik ili Rak čekaju vaše odluke.Vezani su za vaše ideje, stavove, neka nova istraživanja. Lepo je raditi sa vama.

Tražite ljubav. Prijateljstvo sa Ovnom ili Škorpijom može da vas promeni. Oni će vam pomoći da se oslobodite i krenete opušteniji u nova osvajanja.

Doste ste dobro samo ako ste emotivno stabilni.

JARAC

Aspekti obećavaju novac tokom dana koji ne očekujete. Prijatno ćete se iznenaditi. Dan nastavljate sa novim projektima.

Jedan Bik često razmišlja o vama. Vi niste svesni toga. Imate sve aspekte da se ponovo sretnete ali nećete isto postupati sa njim.

Obavezno promenite ritam života.

VODOLIJA

Iako ste vezani za svoje dobre prijatelje u ovom trenutku, vi ste neko kome treba saradnja i pomoć a naćićete je u jednoj osobi koja je pre svega topla, puna ljubavi i verovatno Lav u znaku.

Na lep način i normalnom komunikacijom sredite vaše unutrašnje bračne stvari. Ako ste slobodni onda susret sa osobom iz znaka Blizanci.

Narušavate vaše zdravlje preteranom nervozom.

RIBE

Danas imate novac iako mislite da vam nije dosta, nećete imati problema, mada se stalno nervirate.

Potrudite se da date najbolji deo sebe. Moćan ste znak kad je ljubav u pitanju i sigurno ćete znati kojim putem da idete, put ljubavi.

Štitna žlezda osetljiva.

OKO NAS