vibe tv logo mini

VAŠ DNEVNI HOROSKOP ZA DANAS 16. 05. 2022 - VODOLIJE ĆE UŽIVATI U LjUBAVI A BLIZANCIMA I ŠKORPIJAMA JE UGROŽENO OVO!

Najpre srećan vam početak nove radne nedelje a sada da pogledamo šta nam je kosmos pripremio za prvi dan nedelje!

OVAN

Potrebna vam je akcija, koja daje krajnji rezultat a to je dobru zaradu. To postižete sa operativcima poput Ovna, Škorpije, Lava.

 Ukoliko ste sami, ovo je dan da budete više upućeni na erotski život nego na emotivni. Borite se sa sobom da kako da postupite.

Kolena osetljiva.

BIK

Danas nije dan koji vi lično volite kao radni, ali imaćete zanimljive predloge za svoje saradnike. Danas je dan akcije, utorak dan planete Mars.

Osećate beskrajnu ljubav kada ste sa voljenom osobom. Moraćete da se okrenete zaista pravim vrednostima, a to su brak i zajednica.

Dobro se osećate.

Nemojte propustiti dobre prilike. Saradnju sa Rakom nikako da propustite. Novac vam stiže posle 15 časova.

Susret sa Lavom koji vas duži period posmatra i traži sastanak, moraćete da uvažite. On vas pomalo iritira, ali znajte da je veoma uporan i da neće odustati.

Obratite pažnju na štitnu žlezdu.

RAK

Rakovi mogu da naprave zanimljiv posao tokom dana. Vaš vladar Mesec je u Strelcu i tu ćete moći da se dobro organizujete kroz privatan posao.

Promenite se, za sve koji su u vezi duži period, upozorenje - možete da zapadnete u krizu. Malo se angažujete u tom pogledu.

Dobro se osećate.

LAV

Sposobni ste za sve. Promenite nešto u svom poslu, ako ne saradnike, onda nešto dodatno pokrenite. Dajte više optimizma drugima.

Sudbinski susret vam predstoji. Nikako se ne pokazujte nadmeno i egoistično, ništa neće biti od tog susreta.

Vazduh vam je potreban.

DEVICA

Pokažite svoje pravo lice. Niste nikome sluga, svesni ste svojih vrednosti, samo napred i uspećete.

Znate da budete zanimljivi kada je to potrebno. Iznenadite voljenu osobu, budite maštoviti, to se očekuje u svakom trenutku.

Napetost vas često muči.

VAGA

Ne zaboravite da sve proverite pre nego što uđete u nov posao. Prvi utisak često može da prevari što ne bi bilo čudno ako se pokrenete u saradnju sa Rakom ili Ribama.

Imate obećanje partneru koje morate da ispunite. Verovatno ste obećavali "kule i gradove". Partner je sada nestrpljiv i očekuje da ćete to ispuniti.

Pored svega dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na interese koje imate. Dobri saradnici su veoma važni da biste pokrenuli ceo proces o kom maštate.

Osećate zanos i inspiraciju. Vaš partner po nekim kriterijumima treba da vas obasipa neograničenom pažnjom. Ukoliko ste sami vodite računa da ne napravite pogrešan korak!

Potrebno vam je više tečnosti, malo vode pijete.

STRELAC

Dobar dan za zaradu. Dan energije i dobrih ponuda. Sve što vam je pred očima prihvatite.

Slobodni imaju poznanstvo sa Devicom ili drugim Strelcem. Biće to zanimliva ljubav, puna kretanja, interesantnih ljubavnih događaja.

U dobroj ste formi.

JARAC

Imate uticaj drugih koji nisu toliko vešti u poslu koji vi odlično vodite. Odvojite se od takvih osoba.

Izbegavajte ljubavne rasprave. Niste u lošem danu, već se oseća napetost. Morate da spustite taj nivo autoriteta u vama koji non-stop tinja.

Potrebno je da pronađete način da se opustite.

VODOLIJA

Brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Znate šta hoćete i tako nastavljate da funkcionišete, sve dok ne pokrenete cilj.

Odmarajte sa voljenom osobom. Lep je dan a posebno veče za vašu ljubav.

Dobro.

RIBE

Interes uvek imate kada su novi poslovi u pitanju. Želite da imate konkretan rezultat u poslu koji radite. Novac stiže preko osobe iz znaka Škorpije.

Znate šta da radite i kako da se postavite kada je pitanje vaše veze u krizi. Ništa ne ostavljate za sutra, odmah rešavate nejasne situacije.

 Dobro se osećate, uživajte, vreme je.

OKO NAS