vibe tv logo mini

Blog ZOV NARODA - Zemljica Srbija - Dvoličnost i dvostruki aršini Đokovića - Imali ova zemlja još dece - Pitam se naglas samo

Ovaj tekst odmah da kažem da se neradi samo o Novaku i njemu sličnim već se radi o tome da pored toga što bacamo akcenat velki na uspešne osobe, nimalo značaja ne predajemo osobama koji su isto dobri, talentovani za razne stvari ali nemaju podršku kako bi krenuli na put uspeha.

Mislite li da ovi drugi su manje važni i nebitni – Dajte da malo poradimo na sebi i svojim ražmišljanjem i delovanjem.Svakme je potrebna podrška I svakom treba dati šansu.

Jedan i jedini svetski poznati sinak nacije, koja trpi razne nivoe postmodernističke  „demokratske” racije, neki pamte i demominacije. Naša dika i ponos, mislim ljudima oko mene naravno. Heroj naroda u XXI veku. Mnogi bi kao ON. U redu talenat je evidentan u to se ne dira. Međutim šta!? Barem meni para uši, iako sam pokušavao da se izolujem od Đoković nadrljalitija. On je jedan srećan čovek i dobar uzor mladima okej. Međutim dali se iko pitao zašto ON ? Zašto jedna precenjena glava opet po nekom narodnom difoltu treba da je naj naj naj!

FOTO: JAMES ROSS / EPA

Zar nema talentovane dece od SU do Kosova?

Naravno da ih ima – No na žalost nemaju velikog tatu, mamu i ozarenu suprugu.

Možda se bore da prežive! Ovaj mraz i minus oko nas! Možda piju pivo iz drakstora pokušavajući da iskrive realnost. Možda prosijače, pokušavaju da odu iole pristojno u školu, trljajući fleke s odeće jer ima! da ima! oko vas zagledanima u Novaka i onih bez vode.

Zar smo mi tolika fenseraj zemlja!?  Da nam je jedini problem dali jedan od sportista ima problema sa mnogo razvijenijom zemljom od one iz koje je potekao!?. Novac ipak ne rešava baš sve, veze sa ljudima, popularnost, podvizi i slično takođe! Ako važi za bilo koga koji putuje važi i za moćnog Đokovića.

Ovolika pompa, ovolika ujdurma oko jednog tenisera. Kao i prezentovanje događaja oko ove NjEGOVE problematike u sportskoj karijeri. Meni zvuči kao buduća predizborna kampanja ili nešto slično, dosetili se Đokovići jednostavno kako da nastave karijeru i mlate pare. Ne može dugo da se mlati reketom dolaze mlađi! Nadam se i luđi!

Nadam se da ćete se osvrnuti oko sebe! Pomoći nekome i posvetiti pažnju oko nekoga ko je zaista zaslužuje! Nekome ko želi da živi barem pristojno. Naš Nole se hvala bogu odlično snašao i zaslužio mesto na kojem se nalazi. Igraće on za „vas – za nas“, gledaćemo ga, klicaćemo mu i  dalje.

PSS A zamislite sutra kada neko od ove kako kažete nebitne dece uspu u karijeri, tada će te svi i njima klicati i tobože radovati se jel to su ipak / NAŠA / deca. Svakako dvoličnost nam ne gine.

S.V.

OKO NAS