vibe tv logo mini

VAŠ LjUBAVNI HOROSKOP ZA OVU NEDELjU 23 - 29. 05 - OVNOVE očekuje tenzija i svađe a OVA DVA znaka uživeće u emotivnom zadovoljstvu!

Nova radna nedelja, nove ljubavne avanture, ljubav, raskid i još mnogo toga što ljubav krasi!

OVAN  

Za zauzete Ovnove je ovo malo tenzinasiski period , jer će dolaziti do svađa. Ispraznite višak energije kroz sport , ili šetnju.

Slobodni Ovnovi , muškarci koji već imaju "metu" , ispuniće im se želja za devojku , dok onima koji su bili koncentrisani na druge stvari , ništa za sada. Devojkama se smeši nova veza.

BIK

Zauzeti Bikove muči određeni obrazac ponašanja iz prošlosti. S razlogom. Sada sedite i razmislite gde ste se ogrešili o partnera i ispravite to.

Slobodnim Bikovima nije još vreme za normalnu vezu , dolaze u obzir samo tajne.

BLIZANCI

 Zauzeti Blizanci mogu da se bace na planiranje zajedničke akcije sa partnerom , bilo da je put , izlazak itd...Uživaćete.

Slobodni Blizanci - pazite da ne budete nekome avantura za jednu noć , čak i da u tom trenutku to želite , kasnije ćete se pokajati. Strpite se još malo.

RAK

Zauzeti Rakovi bi mogli da porade na socijalozaciji. Ukoliko partner želi da se družite sa društvom. Prihvatite , biće mu drago. Ne može sve uvek u vašoj ljušturi.

Slobodni Rakovi , opustite se i uživajte u izlascima , druženju , poslu , tu se krije jedna lepa vest.

LAV

Napokon da dobijete priznanje i podršku partnera za svoje planove. Prepustite se tome i plovite zajedno sa njim. Ne zaboravite da tu podršku i uzvratite njemu.

SlobodniLavovi - može vas privući osoba sa posla , starija osoba...U svakom slučaju zračite i imaćete udvarače , na vama je da birate.

DEVICA

 Zauzetim Devicama je izuzetno težak period , jer vas stižu sve greške iz prošlosti , kako vaše tako i partnerove. Preporuka je da odete negde na odmor dok se malo ne slegne.

Slobodne Device , vrlo ste tajanstvene , privlačne , a time ćete i privući uskoro partnera.

VAGA  

Pokušavate da balansirate , ali se vrtite u krug svađe i sexa. Neko bi rekao da to nije loše , ali vas čeka problem svakako. Zastanite i rešite.

Slobodne Vage , isfrustrirale su vas predhodne situacije.  Ne ponašajte se promiskuitetno.

ŠKORPIJA

Za zauzete Škorpije , ovo je Pravo vreme da budete alfa mužijak / ženka. Povedite partnera u kom smeru želite. Pratiće vas.

Slobodne Škorpije , privlačite , zračite , smeši vam se veza. Samo pazite na korak ste da ponovo pogrešite.

STRELAC  

Zauzeti Strelcevi , jesu centar sveta , ali morate da naučite da u zajednici mora da postoji "mi" vreme , inače ćete isfrustrirati partnera , iako vam je u ovom trenutku podrška.

Slobodni strelcevi , pucajte prvo u metu , pogodicete je i vasa je !

JARAC

 Zauzeti Jarčevi , napokon i vi da ne osećate sizifov kamen , već da dišete punim plućima i uživate s partnerom. Planirajte nešto s njim i samo napred.

Slobidni Jarčevi , piletina se lepi za prste , to i nije tako loše. Nemojte imati predrasude već se prepustite.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije , pokušajte da ispratite partnera u porodicnim planovima. Neka on bude rukovodioc , a vi desna ruka i na kraju ćete uživati.

Slobodne Vodolije , kao i za Jarčeve  s tim što vi ne vučete sizifov kamen , već kamen željan slobode. Opustite se , ide vam jako lepa veza.

RIBE

Zauzete Ribe , pokušajte da budete malo manje rigidni , a malo više fleksibilni. Svet je ispunjen bojama , tako i brak i veza , ne kvarite sve to vašim mračenjem.

Slobdne Ribe , izađite iz zone komfora , na putu ste da upoznate pravu osobu.

Pozdravlja Vas - Vaš Astrolog Vladana Zlatanović

OKO NAS