vibe tv logo mini

OVAJ SE DUET DUGO ČEKAO: Uraganke i Teodora ukrstile glasove u pesmi “Kontroverzne” (VIDEO)

Teodora Džehverović i Hurricane devojke napravile su opštu pometnju na društvenim mrežama svojim novim hitom “Kontroverzne”, koji je na kanalu IDJVideos.TV.

Atraktivne devojke su već dugi niz godina na javnoj sceni, a mnogi su iščekivali ovu pesmu i pre nego što je uopšte i trebalo da se snimi.

Fotoi/YouTube

Njihov duet pratioce dosta podseća na američku grupu “The Pussycat Dolls”, upravo zbog ženstvenosti i energičnosti ovih devojaka.

Kontroverzna” je za manje od 24 časa ušla u trending i trenutno se nalazi na drugom mestu na platformi Jutjub, gde su prikupile skoro dva miliona pregleda.

U spotu su pevačice provokativno obučene, ali u isto vreme i dominantne kada je scenski nastup u pitanju.

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, koje čine grupu Hurricane, kao i Teodora, važe za fantastične plesačice, pa ne čudi što kompletan spot obiluje atraktivnim kadrovima.

Foto/YouTube

Sve četiri imaju interesantne crvene kostime sa crno-belim detaljima, a ostatak energične plesne ekipe upotpunjuje atmosferu u spotu.

Izuzev plesa, devojke su pokazale sjajne vokalne mogućnosti, s obzirom na to da je dosta teško pevati i igrati u isto vreme.

Pesmu “Kontroverzne” možete pogledati u daljem tekstu!

https://youtu.be/HWzwc_GWFwA

Sanela Vrbnik

OKO NAS