vibe tv logo mini

LAV - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ možete očekivati odličan poslovni period!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

LAV

 Posao - Ukoliko ste ušli u neki aranžman sa strancima i očekujete da se on realizuje pokušajte da prvih dana perioda finalizujete posao ili dogovor, jer se može desiti da posle konkurencija umeša svoje prste. Potrebno je da otvorite četvore oči, posebno po pitanju novca, zaduživanja, pravljenja aranžmana sa osobama koje žive u inostranim zemljama. Potrebno je da regulišete sva svoja potraživanja zvaničnim putem, da pripremite potrebnu dokumentaciju i da ispoštujete rokove jer se situacija može pomalo iskomplikovati. Možete dobiti nejasnu i prilično nepovoljnu ponudu u vezi sa poslom koji se može prilično iskomplikovati ili sklopiti nepovoljan finansijski aranžman. Ukoliko ste mladi i tražite posao, imate više šanse kao žena nego kao muškarac, naročito ako vas privlači posao koji ima veze sa javnošću. Elektronski mediji će vas će predstavljati poseban izazov. Studenti bi trebalo da budu posebno oprezni jer im koncentracija može biti veoma loša, a oni nespremni za ispite. U sferi finansija budite posebno oprezni krajem perioda, jer ćete biti skloni pravljenju povećih nepotrebnih troškova.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 7 kao na primer 7 - 17 – 27 i slično  očekujte dobre poslovne ponude koje bi trebali da prihvatite.

Ljubav - Niste u stanju da sa stalnim partnerom uspostavite odnos kakav vama odgovara. Ukoliko niste u vezi, delovaćete na okolinu mnogo izazovnije, prolepštaćete se i delovaćete veoma privlačno, harizmatično. Što vaš posao ima više veze sa javnošću, to ćete pre biti u stanju da upoznate nekoga ko će biti veoma zanimljiv i koga ćete biti u stanju da impresionirate. Pokušajte da ne budete preterano napadni niti nametljivi, posebno ako vam se dopada osoba sa kojom nemate mnogo sličnosti, moguće neka Riba ili Rak koji je potpuno različit od vas. Možete biti skloni tajnim vezama sa osobama sa posla. Neki drugi Lav ili Jarac, znak sa kojim niste kompatibilni može vas privući i moguća je ljubav na prvi pogled, nezavisno od toga da li je neko od vas zauzet ili ne.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Pripazite jer ste skloni povredama. Mogući su polovinom meseca kardiovaskularni problem.

Pogledajte detaljniju vašu astronumerološku prognozu!

https://youtu.be/razMEaYtH3w

Zoran Šumadinac

OKO NAS