vibe tv logo mini

VAGA - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ tada se dobro pazite da Vas ne prevare-očekujtre da vas neko izda!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

VAGA

Posao - Osetićete pojačane ambicije kada je u pitanju posao sa strancima, ali možda ćete morati da menjate planove. Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umetnosti, ali i u sferi politike. Ne bi trebalo da budete sumnjičavi prema svakome ko vam ponudi saradnju. Nemojte se nervirati ako vam neke osobe budu pravile probleme u vidu čestih provokacija. Jedan Lav i Bik kao i neka druga Vaga mogu vam ponuditi saradnju. Finansijska situacija vas prilično brine jer zarada verovatno nije onakva kakvu ste očekivali, ali ne odustajte. Budite spremni na svaki novi izazov, makar morali da dosta radite i napravite poveće kompromise. Osluškujete svoju intuiciju i nemojte prebrzo donositi zaključke ako se situacija ne bude odvijala baš onako kako ste želeli.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 7 kao na primer 7 - 17 ili 27, ako ste rođeni tipa 07. 11. 1972 i slično tada budite jako, jako oprezni i tokom ovog perioda nemojte nikom verovati jel vam se može obiti o glavi.

Ljubav - Malo ste nesigurni u sebe i potreban joj je oslonac. Žene Vage inače vole da imaju jakog muškarca pored sebe, ali sada ste spremni da se rasplačete za najmanju sitnicu. Budite raspoloženi, a sa partnerom ne vodite nikakve ozbiljne razgovore, posebno ako se radi o Vodoliji, Strelcu, Lavu ili Ovnu. Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to upravo može biti neka druga Vaga ili Ovan. Moguća je manja ljubomorna scena ili rasprava koja će se loše odraziti prvenstveno na vaš nervni sistem a ništa značajno neće se promeniti između vas i partnera. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi. Na kraju meseca vaša osetljivost i netrpeljivost prema partneru može biti izrazita, posebno ako ste već duže zajedno. Vama će smetati njegova indolentnost i nemarnost ali vaši pokušaji da ga menjate neće imati nikakvog efekta.

Astronumnerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje. Jako ste napeti stoga ujutru i uveče popijte po jednu šolju mešavine biljnog čaja od kantariona i ruzmarina i to srazmerno tri prema jedan.

Pogledajte vašu detaljniju astro prognozu!

https://youtu.be/MDImxWy3YCw

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadfinac

OKO NAS