vibe tv logo mini

ŠKORPIJA - HOROSKOP ZA MAJ 2022 – Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ tada povedite računa na poslu vas očekuju neprijatna iznenađenja!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

ŠKORPIJA

Posao - Pojačana je vaša poslovna aktivnost. Svi koji se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja snaga argumenata, smisao za pisanje i politiku, mogu očekivati uspeh. Mnogi koji su mislili da vam tone lađa mogu biti prijatno iznenađeni nekim vašim glamuroznim povratkom na scenu. Vi ste inače skloni da stalno započinjete neke nove poslove, ali pazite se. Možete imati preteranu sklonost ka uživanju ili traženju samo elitnih poslova ili vrhunskog položaja u onome čime se bavite. Ako je to privatni biznis, ćete da se dogovorite sa saradnicima kako da dalje usmerite svoju karijeru. Uspećete da uspostavite kontakte sa osobama koje su vam vrlo važne za nastavak saradnje koju ste započeli nedavno, a koja je iz nekih razloga bila pod znakom pitanja, moguće zbog nedostatka novca ili vašeg entuzijazma. Možete imati povećanje rashoda, ali ćete moći da sklopite dobar posao koji će vam se vrlo brzo isplatiti. U principu, trebalo bi da budete mnogo pažljiviji kod trošenja novca, jer biste mogli biti u minusu na računu.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 9 kao na primer 9 - 19 ili 29, ako ste pak rođeni tipa 09. 11. 1999/1989 i slično tada budite oprezni sa saradnicima, kolegama i nadređenima jel može doći do neprijatnosti.

Ljubav - Predstavnici vašeg znaka važe ne samo za veoma atraktivne i harizmatične nego su hteli ne hteli uvek u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Ako ste veoma mladi u centru ste pažnje i mnogi žele da budu sa vama, ako ste u zrelom dobu, popularni ste u društvu i ma kog pola da ste, oko vas se uvek nađe bar nekoliko osoba koje otvoreno pokazuju svoju zainteresovanost. Jedna Devica, Jarac i Ribe, mogu biti veoma napadni u želji da budu sa vama. Moguće je da budete u vezi sa partnerom koji je veoma ambiciozan i spreman da se odrekne bar nekih zajedničkih momenata da bi postigao ono što je sebi zacrtao u karijeri. Možete biti u prilici da čaršija bruji o vama, a vama će biti svejedno. Ma koliko pokušavali da sakrijete svoj privatan život, malo kome će to poći za rukom. Predstoji veza sa glamuroznom, ambicioznom osobom koja dobro zna šta hoće.

Ukoliko imate broj navedeni u datumu rođenja možete imati pokušaj flerta sa  jednom osobom ali izričito ne nasedajte na to već ostanite po strani.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje - Pripazite se promenljivog vremena, moguć nazeb. Takođe je moguća i umerena napetost.

Pogledajte vašu detaljniju astronumerološku prognozu!

https://youtu.be/CFZJ1LYhTds

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS