vibe tv logo mini

SRELAC - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ neočekivane lepe poslovne stvari vas očekuju ali i ljubavne romanse!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

STRELAC

Posao - Ulazite u period pojačane poslovne delatnosti i velikih ambicija, ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo. Malo toga vam ide naruku jer kao da vaši saradnici nisu u stanju da prate vaš tempo. Možete mnogo bolje sarađivati sa ženama nego sa muškarcima, ma kog pola da ste. Trebalo bi da se spremite za sve ono što vas tek čeka, a događaji upravo sada kreću u pravcu u kom ste želeli i zato nemojte biti malodušni naročito ako vas budu izneverile neke osobe. Početak perioda za vas može označavati potpunu promenu situacije, jer će vam se učiniti kao da se pokrećete s mrtve tačke i zato pokušajte da iskoristite povoljne dane čak i ako to bude značilo da morate da budete mnogo više angažovani nego što želite. Mladi ambiciozni Strelci polako gube nerve i razmišljaju o odlasku u inostranstvu a sredovečni o promeni posla čak i po cenu da ne bude tako dobro plaćen kao sadašnji ali bar da dođe do neke promene.

Ljubav - Imate osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje. Zapitajte se da li ste oduvek bili fer prema njemu i ako bude malo ljut na vas, izdržite to. Strelcima koji su u braku ili u dužoj vezi, više nego potrebno je da budu taktični. Može biti pojačano vaše osećanje nesigurnosti i potreba za pažnjom, a neko vama blizak može da vas oraspoloži i da, naročito ako ste slobodni, donese u vaš život jednu veselu i vrlo raspoloženu osobu koja će umeti da vas možda nagovori i na zajednički put. Ako putujte u inostranstvo, sjajna prilika da nekoga sretnete. Vodolija i neki drugi Strelac pokušaće da privuku vašu pažnju. Sa Škorpjama i Jarcima zadržite isključivo poslovni odnos ako želite da sačuvate nerve. Krajem meseca postaćete nešto nestrpljiviji i nervozniji, pa možete pokvariti utisak koji ste ostavili na jednog Lava ili Vagu početkom perioda. Pokušajte da održite obećanje koje ćete dati ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će partneru izgledati logično ako vam to ne pođe za rukom.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 5 kao na primer 5 - 15 ili 25, ako ste rođeni tipa 05. 07. 1985  i slično u toj varijanti budite srećni jel neočekivano može doći do velike ljubavne romanse.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Povremena nervoza zbog posla ali ništa strašno.

Pogledajte vašu detaljniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/5Cg91j_Ampc

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS