vibe tv logo mini

DANIJEL ALIBABIĆ: ŽAO MI JE ŠTO „Noć mi te duguje” NIJE MOJA PESMA! Danijel nam je otkrio svoje planove!(DVA VIDEA)

  To je jedna vrlo interesantna priča budući da je bilo pitanje mog učešća zbog godina. Kada smo pobedili na Izboru za „Pesmu Evrovizije”, imao sam 15 godina, što nije bilo dovoljno za učešće. Srećom, 16 godina sam napunio 8. maja, a „Evrovizija” se održavala 21. maja, tako da su ipak dozvolili da učestvujem kao zvanično najmlađi učesnik.ߘ㠦bdquo;Evrovizija” je najveće iskustvo, velika obaveza i odgovornost jer imaš 3 minuta da predstaviš sebe i državu čije boje braniš. Dok smo imali probe za nastup, imao sam veliku tremu i preispitivanje hoću li ja to moći. Treba izaći pred toliko ljudi, a na TV-u te gleda još preko sto miliona ljudi. Međutim, na dan nastupa trema je apsolutno nestala i dobio sam energiju da, čini mi se, mogao sam i da letim. Nastup je bio izvanredan i na kraju smo osvojili 7. mesto, koje je Srbiji i Crnoj Gori otvorilo vrata finala za narednu godinu.

Koja tvoja pesma ti je najdraža, a čiju obavezno pevaš jer je te najbolje opisuje?

 Definitivno najviše volim „Tamo, ljubavi, gdje zvone zvona” i srećan sam da imam hit koji sve generacije vole. Uvek obavezno pevam „Noć mi te duguje” od Zdravka Čolića i šteta je što to nije moja pesma. ߤ禺wj;♂️

Pevači vole ponekad da ukrste glasove sa kolegama. Sa kim bi ti voleo da uradiš duet?

Pripremam svoj novi CD koji će izaći na jesen i na njemu će se naći duet sa koleginicom sa kojom bi mogli teško povezati mene u duetu. Međutim, mnogo volim i nju i njene pesme tako da jedva čekam da ukrstimo glasove jer je pesma gotova.

https://youtu.be/dlG7_9-VPw0
IZVOR: YT / Eurovision Song Contest

Duet sa Ksenijom Pajčin je i dalje slušan. Kako je došlo do saradnje i koja supica ti je omiljena?

  Ksenija je bila moj prijatelj, najčistija duša i energija koju nikad niko više neće imati. Bila mi je kao starija sestra koja je pazila kad dođem iz Podgorice u Beograd da budem dobro, da mi se šta ne desi. Mnogo mi nedostaje, ali me raduje da smo ostavili neki zajednički trag u smislu dueta. To je bila njena inicijativa i odabir pesme. Bez razmišljanja sam prihvatio jer sam uvek verovao u nju, kao i njoj. Mislim da bi danas svi bili smešni u odnosu na Kseniju Pajčin, da je među nama.

Rekao je za kraj popularni pop pevač Danijel Alababić!

Pogledajte još jedan duet sa Ksenijom Pajčin - Koji je i danas aktuelan!

https://youtu.be/IkxnmEh9NMg

Sanela Vrbnik

OKO NAS