vibe tv logo mini

VAŠ DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2022: Ovnovi - odložite putovanje, a OVAJ znak će upoznati!

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za danas 10. maj.

OVAN

Dobri za saradnju su Lav i Strelac. Malo su rasejani za vaše standarde pa ćete morati da ih usmeravate. Ako se spremate na put, odložite ga.

Budite usmereni uvek na svoje emocije prema partneru. Ego i sujeta su jaki u vašem slučaju pa možete odbiti voljeno biće.

Dobro raspoloženje.

BIK

Bavite se nekretninama. Verovatno ćete današnji dan posvetiti obilasku posete raznih placeva, kuća, stanova. Spretni ste u tim poslovima, nastavite sa radom.

Cenite toleranciju. Osoba koja u sebi ima visok nivo tolerancije će se verovatno pojaviti u vašem životu. Potrebno je da osetite sigurnost.

Preumorni ste jer radite više za druge i trošite se bezvredno.

BLIZANCI

Imate sve šanse da se upustite u zanimljiv posao koji donosi profit. Volite da se bavite nekim finim poslovima koji vam ne oduzimaju puno energije.

Blizanci u braku ili vezi sa partnerom započinju novi poslovni projekat. Ako ste slobodni, ljubav srećete na nekom splavu, restoranu. Volite društvo.

Krećite se što više.

RAK

Kao da ste trenutno bez posla. Malo je čudno stanje za Rakove, ali morate da prihvatite realnost. Ako prihvatite poslove adminitracije i ekonomije zaradićete dosta da biste vratili dugove.

Spremite se za bezrezervnu ljubav. Imaćete partnera koji vam daje sve ili ništa. Ako ste sami imate sreću danas jer ste ljubimac jednom Biku.

Osetljivi nervi.

LAV

Kreativniji ste i sposobniji tip od svih ostalih saradnika. Morate da se čuvate svađe, ljubomore, ružnih pogleda. Dosta njih želi da vam podmetne nogu.

Zanimljiva vam je jedna osoba iz znaka Rak, verovatno radite zajedno, prolazite kroz istu teškoću na radnom mestu pa će vas ta nedaća i bol, nerazumevanje spojiti u ljubavnu vezu.

Izdržite sve napore. Dobrog ste zdravlja.

DEVICA

Rad i poverenje. To krasi ovaj znak. Odličan dan za vas, posebno ako idete na kraći put. Tamo ćete napraviti dobar posao sa jednim Ovnom.

Device u braku moraju da obrate pažnju na finansije. Niste dugo vodili računa i sve se to odmah ispomera ukoliko malo zapustite

Nemate većih problema.

  VAGA

Morate da razvijate u sebi osećaj sigurnosti i želje za napretkom. Vage su nepoverljive, ali to ne bi trebalo da vas sprečava u velikim poslovnim planovima. Potrebno je da se predate onome što radite.

Vage u braku ili vezi mogu biti isključive, drugi stavovi, ponašanje, mišljenje, razmišljanje može da zbuni partnera. Budite umereni, to je pravi put ovog sazvežđa. Dobro za sada.

ŠKORPIJA

Ne podnosite nerad, nesposobnost da nešto uradite kako ne treba. Pomoć vam stiže ukoliko sami niste u stanju da završite ono što treba. Za vas su tu Vaga ili druga Škorpija.

Entuzijazam je jedan od faktora koji vam treba za uspešnu ljubavnu vezu. Potražićete je u osobi poput Ovna, Strelca, Blizanaca.

U dobroj ste formi.

STRELAC

Dobar dan za sastanak sa osobama sa kojima ste nekada radili. Mnogi od njih vas traže. Znaju da ste sposobni da sve što započnete ćete i završiti.

Volite ponekad da analizirate šta je sve uradio partner za vas u predhodnom periodu. To nije analiza Strelca koja se završava laganom pričom. Vi ste mnogo strožiji i nećete biti tolerantni.

Venska cirkulacija loša.

JARAC

Novac tokom dana stiže preko jedne Vage ili Bika. Odličan ste spoj dve poslovne energije. Možete uspeti u svemu što zajedno iskonstruišete.

Komunikaciju sa partnerom razvijajte preko interneta, ukoliko ste duži period fizički odvojeni. Mnogi Jarčevi uživaju tražeći novu ljubav preko ljubavnih sajtova.

Vežbe za kičmu, za mišiće stomaka su neophodne.

VODOLIJA

Strpljenje vam je potrebno samo u slučaju ako vama nešto treba. Ukoliko drugi traže pažnju, razumevanje teško da ćete imati za njih. U poslednje vreme ste nekako teški sami sebi, a kamoli drugima.

Budite opušteniji u odnosu sa Bikom ili Blizancima. Oni su nekako otvoreniji u pokazivanju strasti i ljubavi i treba ih prihvatiti i pratiti u tome.

Više kretanja leči usporen metabolizam.

RIBE

Imate inspiraciju da radite. To je osećaj lepote u duši prema životu i ono što on donosi. Niste teški kada su obaveze u pitanju, radite punom snagom.

Škorpija, Lav ili Bik su partneri koji vam danas pristaju. Jedan od njih će sigurno da vam priđe ili bar ostavi utisak na vas. Opustite se i krenite da uživate i u ljubavi.

Imate viška energije tokom dana koju treba da potrošite.

OKO NAS