vibe tv logo mini

SEKA ALEKSIĆ PRIZNALA - STIŽE PRINOVA U NOVOJ GODINI! (VIDEO)

Da li su i koliko sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov bili dobri i poslušni u 2022. godini govori činjenica da im je pevačica uveliko pazarila poklone i smestila ih ispod jeke.

Prvog dana u godini u jutarnjim časovima, kao i svake godine, mališani estradne umetnice otvoriće darove koje im je ponosna mama namenila, a nije tajna da će u dogovoru sa tatom Veljkom Piljkićem i oni njoj prirediti poneko iznenađenje, što je već postala porodična tradicija.

Foto: ATA images

Ne sumnjamo da će Seka od svojih momaka dobiti predivne darove, ipak čini se da je najveću novogodišnju želju ona sama sebi ostvarila i to par dana pred doček. Naime, već duže vreme vlasnica brojnih muzičkih hitova radila je na kolekciji odeće, koju je danas premijerno prezentovala putem njenog i oficijalnog „Instagram“ profila brenda „555“. Kreacije pod nazivom „Stage“ pretežno su od lateksa, tu ima pantalona, suknji, majica i korseta, koje je Seka u ulozi modela sve sama prezentovala, piše Story.

https://www.instagram.com/reel/CmHIhlCI_UX/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Suprug i naslednici Seke Aleksić ponosni su na pevačicu i njen novi poslovni potez, koji će ne sumnjamo biti uspešan jednako koliko je i njena muzička karijera. Ovo je samo početak nečega lepog i unikatnog, a veruje se da će Aleksićeva tek publici predstaviti novitete. Naravno, mnogi u se našalili da u dom Seke stiđe prinova iako se može reći da je ovo jedna od onih vesti koja je svakako prekretnica.

Seka publiku za kraj godine častila novom pesmom i spotom

Seka ne prestaje sa iznenađenjima za svoju publiku, ovog puta objavila je novu pesmu pod nazivom „Voli me, ne voli“.

Spot za pomenutu pesmu, moćete pogledati na priloženom linku.

https://youtu.be/S0ZYW4Y9pws