vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOP ZA ZDRAVLjE I POSAO ZA SVE ZODIJAKE DO 05.02.2023- Veoma naporna nedelja pred nama osim za OVA tri zodijaka!

Nova nedelja je pred nama. Da pogledamo šta su nam to planetice priredile za prvu sedmicu februara!

OVAN

Posao

 Ovaj period vam donosi nove mogućnosti, bolje raspoloženje, ali i izvesnu dozu introvertnosti, pronicljivost i povučenost. Pravite razne vrste kombinacija i pokušavate da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se nalazite. Jedan posao mogli biste veoma dobro da unovčite. U periodu ste kada je potrebno veoma malo da se uloži da bi se mnogo dobilo. Nemojte da propustite ovaj momenat. Uglavnom imate podršku svoje okoline, a i sami znate ko su oni na koje ne možete da računate. Zato budite oprezni i ne preterano otvoreni, barem ne prema svima.

Zdravlje

 Nadite malo više vremena rekreaciju. Kretanje može pomoći kod vaših problema sa kičmom.

BIK

Posao

 Trenutno ste u fazi razmatranja raznih ponuda ili osmatranja svega što se oko vas dešava. Pokušavate da napravite selekciju među saradnicma, jer su vam neki od njih sumnjivi. Sačekajte da vidite da li su u pravu. Pazite dobro šta potpisujte. Može se dogoditi da će neko pokušati da vas nagovori da po svaku cenu pristanete na neko poravnanje, ili neki dil koji vama ne ide u prilog. Vaša kreativnost tokom sledećeg perioda dolazi do punog izražaja. Puni ste pozitivne energije, što će vam omogućiti da sve svoje sposobnosti izrazite u pravom sjaju. Ipak, nemojte zaboraviti da se, pri tom, kad tad morate prilagoditi svojoj okolini. Vaš entuzijazam neće svi prihvatiti, ali nemojte da se zbog toga razočarate.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja.

BLIZANCI

Posao

U ovom periodu ćete biti u centru pažnje zbog posla kojim se bavite. Vaš rad izaziva oduševljenje kod okoline, a možete doživeti i pohvalu. Mnogi vas podržavaju što vam daje veliki podstrek. Moguć je priliv novca preko prijatelja, grupnog rada ili od nekog projekta u koji ste uložili dosta entuzijazma. Svakodnevica će vam na poslu biti sve osim dosadna. Imate veoma mnogo novih i dobrih ideja koje ćete moći da realizujete, ali samo pod sulovom da držite otvorene četvore oči. Naime, oko vas je veoma mnogo licemernih i zlonamernih ljudi. Mnogo više nego što i sami možete da zamislite. To znači da treba da se uzdate samo u sebe.

Zdravlje

 Manje se nervirajte zbog nepotrebnih stvari.

RAK

Posao

 Ovaj period može se pozitivno odraziti na vaš znak ako svoje ideje budete držali u tajnosti, jer postoji mogućnost da neko pre vas realizuje vašu zamisao. Dobra ekipa saradnika na čelu sa Ribama, Ovnom, Jarcem i Škorpijom može vam znatno pomoći da se to ne dogodi. Imate mogućnost da zaradite lepu sumu novca u radu sa strancima, radom u medijima ili bavljenjem umetnošću. Rakovi su i inače skloni subjektivnosti, ali ćete tokom narednog perioda prevazići sebe. Toliko ste nerealni da je pitanje na čemu se uopšte bazira vaš veliki entuzijazam. Obratite pažnju, kada ste već tako visoko uzleteli, kako ćete da se prizemljite, jer ono može da bude grublje nego što bi vam prijalo.

Zdravlje

Pripazite na prehladu, naročito veći oprez disajnih organa.

LAV

Posao

 Nalazite se u sjajnom periodu ako budete imali dovoljno sluha za druge, ali i strpljenja, jer ćete biti skloni da donosite odluke u afektu, možda i pod uticajem drugih, moguće mlađih saradnika. Imate veoma mnogo ideja, ali ne i realnih mogućnosti da ih ostvarite. Bar ne sada. Sredina u kojoj radite je, u najmanju ruku, nezdrava, što bitno utiče i na vas. Trenutno biste se isuviše iscrpli savlađujući razne neprijatne okolnosti, tako da bi vam veoma malo energije ostalo za realizaciju bitnih stvari. Sve u svemu, sve novine koje ste planirali, odložite za kasnije. Ovo je dobar period za novac, mogući su dobici preko nasledstva, rođaka iz inostranstva ili od nekog honorarnog posla. Očekujte ponudu za rad sa strancima.

Zdravlje

 Smanjite unošenje masne hrane.

DEVICE

Posao

 Uložili ste maksimum i postigli ste zaista značajne rezultate. Borbena faza je sada iza vas, a stiže period kada će se od vas zahtevati izuzetna moć adaptacije. Razmislite o tome već sada i pokušajte da se pripremite psihički. Vaše raspoloženje menja se iz časa u čas. Možete biti prilično nestrpljivi i optimista, a već sutradan malodušni i skloni povlačenju u sebe. Bićete u prilici da se maksimalno istaknete. Aktivna i ambiciozna osoba, moguće Blizanci ili Ovan, ponudiće vam kratkoročan posao koji će vam dobro platiti, iako ćete vi biti prilično sumnjičavi. Ne razmišljajte mnogo nego prihvatite ponudu. Možete da očekujte priliv novca.

Zdravlje

Uzimajte više biljnih čajeva.

VAGA

Posao

 Ovo je odličan period za početak novog posla. U izuzetno ste povoljnom periodu i sve vam polazi za rukom. Energični ste, komunikativni i sugestivni i puni ideja koje treba realizovati. Tako da, nemate razloga za čekanje. Na koja god da vrata zakucate, otvoriće vam se. Samo treba da to i učinite. Što brže budete reagovali na ponude, to bolje za vas. Šesto čulo vam je i te kako naglašeno. Može se dogoditi jedna, do te mere povoljna ponuda da u nju nećete ni poverovati. Podrška kolega vam je od velikog značaja, posebno Strelca i Vodolije. Još ne pritiče onim tempom kojim biste želeli. Ipak, sve što budete radili u ovom periodu višestruko će vam se isplatiti.

Zdravlje

 Obratite pažnju na ishranu, unosite mnogo kalorija. Smanjite slatkiše.

ŠKORPIJE

Posao

 Kreće uzbudljiv period u toku kojeg vas očekuju razne ponude, a vi ćete biti pomalo uzdržani. Vaša napetost raste i sve ste zatvoreniji, a koliko je to dobro, treba sami da prosudite. Svesni ste da promene moraju da počnu od vas samih. Pokušajte da budete komunikativniji, da se manje distancirate od svoje okoline i uočićete veoma brzo da će stvari početi da se odvijaju same od sebe. Ipak, mlađi saradnici, ili ako ste vi mladi, stariji rođaci, mogu biti vaši najbolji savetodavci. Smisao za timski rad dolazi do punog izražaja.

Zdravlje

 Snažna napetost može da vam izazove probleme, tako da nađite načina da je neutralište. Šetnja, rekreacija....

STRELAC

Posao

Ovaj period pozitivno utiče na vaš optimizam, što se pozitivno odražava na vas. Imaćete mogućnost da birate između ponude jednog Lava, Ovna ili Vodolije. Tu su i Jarac i Škorpija koji bi odavno da rade sa vama. Na vama je da napravite pravi izbor. Ne budite previše darežljivi i galantni, jer vam pred kraj perioda može zatrebati određena suma novca. Ukoliko se bavite umetnošću ili bilo kakvim poslom vezanim za umetnost, očekuje vas veliki uspeh baš u ovom periodu. Nemojte sebi da dopustite ležerno ponašanje, aktivirajte se koliko god je to moguće i rezultati će uslediti mnogo brže nego što možete i da pretpostavite.

Zdravlje

 Bavite se spotom i unosite dovoljno vitamina.

JARAC

Posao

 Mnogo toga što radite ili što planirate da uradite, malo ko zna za to i to je dobro. Sa Rakom možete imati manjih problema u saradnji jer je pod velikom tenzijom, u Lava možete da se pouzdate, ali najsigurniji ste kada ste vi glavni u poslu. Ipak, potrebni su vam saveti Vodolije, Device i Riba. Za vas novac kao da ne postoji ma koliko da ga imate ili nemate. O njemu ne želite uopšte da razmišljate, posao vam je mnogo bitniji, u smislu da li ste ga završili u roku ili ne. Ipak, izbegnite da donosite konačne odluke, ne sklapajte poslove i ne potpisujte ugovore. Ovaj period je nepovoljan za bilo kakvo definisanje, čak i postojećih situacija, a kamoli nekih novih i nedovoljno istraženih. Pokušajte da okončate sve zaostale posloe i budite strpljivi. Nemojte da uzalud trošite energiju, veoma brzo će doći i vaših pet minuta.

Zdravlje

Odmorite se od svega.

VODOLIJE

Posao

 Ušli ste u fazu intenzivnog rada na nečemu što vam neće biti lako da privedete kraju bez pomoći drugih. Neko će vam ponuditi saradnju koju ne bi trebalo da odbijte. Mnogi od vas imaju neki svoj novac za koji niko ne zna. Budite i dalje tajanstveni kada su u pitanju vaši prihodi. Koliko god da se trudite da budete objektivni, razočarenje ne možete da izbegnete. U pitanju je osoba u koju imate veoma mnogo poverenja. Budite još prisutniji duhom. To je jedini način da izbegnete veće neprijatnosti. Oslonite se samo na sopstvene snage, a svoje ideje i misli čuvajte. Neko vam može tražiti novac na zajam.

Zdravlje

Redukujte ishranu i posvetite se više fizičkoj aktivnosti.

BONUS VIDEO: MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023 - BLIZANCI

https://youtu.be/7ZPtkpzcgsE

RIBE

Posao

 Ovo je period kada morate da date sve od sebe da bi ste se prilagodili novoj situaciji. U suprotnom, veoma brzo nećete znati šta da učinite. U stvari, bićete van igre, a to sigurno da ne biste želeli. Dakle, budite krajnje oprezni i mudri. Zaboravite na svoju ranjivost, jer je i to samo jedna od manifestacija vašeg ega. Vi ste moćniji nego što mislite. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja ne zna tačno šta hoće, ali vi karijeru gradite sistematski i vrlo smišljeno. Susret s Lavom ili Ovnom može značiti početak novog, uspešnog posla. Najveća opasnost za vas je šoping, jer kada krenete da kupite jednu stvar, vratite se sa gomilom kesa, ali vas odlazak u minus na računu neće zabrinuti.

Zdravlje

 Nemojte da držite rigorozne dijete.

Želim vam uspešnu i zdravu pre svega novu radnu nedelju!

Vaš Astronumerolog – Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS - VOLIMO VAS