vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA BIKA - Posao baš neće cvetati- dok emocije!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

BIK

Posao

Sa nadređenima ćete imati zategnut odnos i lošiju komunikaciju, oscilacije će postojati tokom celog februara. Mnogima od vas je potreban neki vid promene, ali je malo verovatno da je možete ostvariti sada. Ovaj mesec bi mogao biti početak intenzivnih planova ili vaših akcija usmerenih ka traženju drugog posla. Finansije – iako ćete tokom ovog meseca imati više mogućnosti da zaradite – očekuju vas i planirani, ali i neplanirani izdaci i generalno gledano – trebali biste da budete oprezniji u trošenju novca.

Ljubav

Slobodni Bikovi će imati prilično aktivan društveni život, povezanost sa prijateljima kroz druženje, zabave, izlaske, provod. Da će emotivnih prilika biti – biće, jer vi ćete biti raspoloženi za flert, a postojaće i osobe koje su zainteresovane za vas. Neki od vas će, povučeni strašću i instant hemijom sa jednom osobom – biti skloni da se upuste i u avanturu, pa i tajnu ljubavnu aferu. Generalno, ne savetuje vam se da naglavačke ulećete u ljubavne priče, jer postoji šansa da one budu komplikovane i turbulentne. Zauzeti Bikovi – vi ćete se igrati malo „vruće-hladno“ igrica sa partnerom, a u vašem odnosu će strasti, bar tokom prve dve dekade biti dominantne. No, kao što strasti mogu zagrejati vašu spavaću sobu, one mogu zagrejati i sklonost ka raspravama, podstaći nervozu i pokvariti vam komunikaciju.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane doneće brzo rezultate. Potrebno vam je više odmora, relaksacije, opuštanja. Stariji Bikovi mogu imati tegobe sa krvnim sudovima.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS