vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA BLIZANCE - Sa poslom nećete biti prezadovoljni- Emotivni susret iz prošlosti može da vas opusti!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

BLIZANCI

Posao

Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni poslovnim situacijama u prvoj polovini meseca. Ono što ste očekivali može vam se izmaknuti iz ruku. Sa kolegama ćete imati promenljiv odnos, a povremeno može doći i do tenzija sa nadređenima. Drugi deo februara je povoljniji po vas i po finansijskim pitanjima, ali vam daje šansu i da pokrenete nove poslovne projekte i da jednostavnije funkcionišete sa saradnicima. Umećete da se usmerite, organizujete i fokusirate na ono što vam je najbitnije.

Ljubav

Slobodnim Blizancima jednostavnije emotivne prilike slede od ulaska u treću dekadu februara. Do tada – mogućnosti za tajne, avanture, prolazne i površne odnose u koje vas može uvući strast i impulsivnost. Oni koji rade mogu pokrenuti i aferu kroz posao. Generalno – aktivniji ste i društveniji u ovom periodu, sledi vam više interesantnih novih poznanstava. Neke od vas prošlost može iznenaditi kroz kontakt već prve dekade meseca. To možda niste očekivali ali ukoliko do treće dekade meseca budete napravili susret, velike su šanse za veliku romansu i nežnost koja vam već dugo vremena fali.

 Zauzeti  – poslovne obaveze će vam oduzimati mnogo vremena i energije, pa ćete malo moći da se posvetite partneru. Takođe, partner sa razlogom ili bez može sumnjati u vašu vernost. Ne dolivajte ulje na vatru, ove pojačane strasti možete iskoristiti i na mnogo lepši način. Izvesna je povremena tenzija koje se smiruje od poslednje nedelje februara.

Zdravlje

Zdravstvena situacija kreće na bolje. Višak energije koji imate pokušajte da usmerite na fizičku aktivnost, koja vam je sada neophodna.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS