vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA VAGE - Šarenilo u emotivnim relacijama dok kad je zdravlje u pitanju OPREZ!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

VAGA

Posao

Poslovni segment je mesto koje će zahtevati vašu punu pažnju. Prvo iz razloga što postoje situacije i obaveze koje morate dovršiti, a drugo što vam ovaj mesec donosi neke mogućnosti za promenu. Pred nekima od vas će se otvoriti nove poslovne ponude, ali one koje će zahtevati instant odluku i odgovor. Nije loše vreme da promenite posao, ali računajte da će uvodni period biti nešto zahtevniji za vas. Dobijanje novih projekata, novih zaduženja. Finansije – prilivi i troškovi su u raskoraku. Zakočite malo.

Ljubav

Šarenilo u emotivnim relacijama – ovo nije baš savršen ili opušten mesec za ljubav i stabilne odnose sa partnerom. Postoji više perioda koji mogu isprovocirati i sukobe sa voljenom osobom, ali generalno gledano – ovaj februar vam donosi ili „odmeravanje snaga“ i neku formu obostrane nestrpljivosti ili pak jednoličnost i nezanimljivost gde ste oboje usmereni na svoje prioritete a zajedničkog vremena je malo. Bar te neke zajedničke momente pokušajte da iskoristite za poboljšanje komunikacije, strast. Slobodne Vage – Venera u polju svakodnevice i obaveza baš i nije inspirativan tranzit za ljubav. Eventualno nešto kroz posao,eventualno neka tajna priča ili površna avantura. Ne pokušavajte da gradite vezu na strastima već prihvatite osobu koja vas već jedno vreme ispunjava i na koju pomislite kad se probudite.

Zdravlje

Potrebno je da promenite neke svoje loše navike, a februar je za to odličan. Bićete osetljivi na kombinaciju hladnoća/vlaga – čuvajte se prehlada, ali i upalnih procesa, naročito urogenitalnog trakta, glavobolje kratkotrajne mogu biti prisutne.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS