vibe tv logo mini

Vaši snovi - SANJAM DA NEKO DRAG UMIRE - MUČE ME KAO NEKI ŽIVI SNOVI- NEMOGU SE ODMORITI ZBOG NJIH!

Pišu: Astronumerolog IVAN

Dr.Prof. Psih. Ljiljana Urošević

Kao što smo i obećali, tako i nastavljamo. Jer mi postojimo samo zbog vas. Hvala vam što nas pratite iz dana u dan u sve većem broju.

U daljem tekstu našpi saradnici odgovaraju TJ tumače VAŠE snove.

Milomir

Poštovani hvala vam što ste otvorili ovu rubriku kako bi nama koji imamo neki vid problema pomogli.

Biću veoma kratak. Par puta nedeljno već mesecima unazad sanjam snove koji deluju jako realistično. Faktički sve osetim kada se probudim, sve ono što sam sanjao.

Nadam se da ću dobiti odgovor od vas.

Pozdrav iz daleke Holandije, znajte da ste i ovde praćeni.

Odgovor daje Astronumerolog IVAN

astrolog IVAN 2

  • Kao što ste i vi bili “kratki” ja takođe imam kratak i nadam se jasan odgovoror.
  • Živi snovi siu retki, mali broj osoba ih sanja tokom svog života. Živi snovi predstavljaju VAS u nekom grču, panici, strahu itd. Ti snovi vas upozoravaju da nešto veliko nije uredu, stoga vas navode da se dobro preispitate u svakom obliku. Nešto duboko u vama nije uredu. Moguće je da se radi o psihi, moguće je takođe da ste se o nekoga ogrešili svesno ili nesvesno, pa ukoliko se to zaista desilo, gledajte da ispravite i takvii snovi siguran sam da će prestati. Živi snovi mogu davati signal da se radi o većem zdravstvenom problem. Stoga posetite i lekare.

Odgovor daje Dr.Prof. Psih. Ljiljana Urošević

dr.ljiljana_Urosevic.jpg

  • Živi snovi, odnosno parasomnia, su grupa poremećaja spavanja. Karakterišu ih neželjeni događaji ili iskustva. Obuhvataju nenormalne pokrete, ponašanje, emocije, percepcije ili snove. Mogu se javiti u bilo kojoj fazi sna, uključujući prelazak od budnosti ka spavanju i obrnuto.
  • Iako živi snovi dovode do niza reakcija, osoba koja ih doživljava sve vreme spava, što znači da nije uopšte svesna učinjenog, čak ni nakon buđenja. Ovo predstavlja ozbiljni problem, jer u pojedinim situacijama živi snovi mogu biti veoma opasni. Naime, parasomnia ne samo da otežava spavanje, već utiče na celokupno fizičko i mentalno zdravlje.

Jovanka - Leskovac

Sanjam više puta da mi je kuma umrla a ona je jako bolesna već nedeljama. Sanjala sam da je umrla čak četiri puta za desetak dana. Mnogo je volim I nebih volela da je izgubim. Lekari ne znaju šta joj je zapravo. Mesec dana je skoro na odeljenju a njoj kao da nema bolje. Svako dobro od Jovanke iz Leskovca.

Odgovor daje Dr.Prof. Psih. Ljiljana Urošević

dr.ljiljana_Urosevic.jpg

  • Bilo da se radi o vašoj majci, partneru ili najboljem prijatelju, sanjate da vam neko blizak umire često ukazuje da se nešto menja između vas i ove osobe, ili da se nešto u vezi sa njom menja ili završava. Snovi o smrti nemoraju uvek značiti umiranje. U većini slučajeva simbolizuje nestajanje nečega , neke prepreke i sl.između snevača i osobe koja umire ili je umrla u vašem snu.

Vaši snovi - SANJAM DA BEŽIM NEKO ME PROGANJA - ZMIJE SU OKO MENE I PO MENI!

Odgovor daje Astronumerolog IVAN

astrolog IVAN 2

  • Sanjati da je neko umro se obično tumači kao pozitivan znak, da ste nekome produžili život. No, značenje ovog sna se menja u odnosu na situaciju i atmosferu u snu.
  • Iako je ovo san koji je veoma teško zaboraviti, ne mora značiti da će se on obistiniti. Sagledajte napre vašu životnu situaciju, vrlo verovatno ste pod velikim stresom i brigama, to se manifestovalo na vašu podsvest, što je i uzrokovalo vaš san.
  • San u kome neko umire sigurno želite da zaboravite, no, potrebno je da se prisetite što više detalja iz sna da biste mogli što bolje da ga rastumačite. Naša podsvest nam govori kroz snove.

nasi saradnici

Redakcija:

Ukoliko i VI imate neke zabrinjavajuće snove, snove koji vas uznemiravaju, pogađaju ili nemožete spavati mirno, PIŠITE NAM na navedeni kontakt telefona i naši saradnici pokušaće da vam odgovore najsažetije.

 oko_nas_viber-min.png

Vreme je da stvaramo zdrave i lepe snove.

oKo nAs - sAmO zBoG vAs