vibe tv logo mini

NOVI RAT TITANIKA - Saška Karan nikad brutalnija i iskrenija- Jovana Jeremić je neobrazovana, glupa, kratkonoga koja je Mariću kupovala burek u pet ujutru!(FOTO)

Folk pevačica i bivši rijaliti igrač Saška Karan revoltirana izjavom Jovane Jeremić o izlaganju izbeglim licima sa kiM-a.

  • Seka Aleksić je velika zvezda i jedna od pevačica koja ne glumi ludilo. Lepa, uspešna velika zvezda u Srbiji. Mislim da nije trebalo da daje izjave o toj nazovi novinarki koja je uvredila sve Srbe sa Kosova. Ona je uvredila Srbe sa Kosova jer je neobrazovana i ne razume se u ništa na ovom svetu, ona i nezna gde je Kosovo. Inače se pričalo da su je na Happy-ju zvali kratkonoga i uglavnom su se sprdali sa njom. Inače htela je da uđe na Farmu i molila kumila ali su je odj*bali. Onda je htela u Parove pa i tu su je odj*bali. A onda je molila Marića presretala i proganjala danima da radi kao voditeljka Parova. On se dosetio i pustio je da bi mu ujutru rano oko 5:00 h donosi vruć burek i jogurt niko nije hteo osim nje i tako se kratkonoga zaposlila.
  •  Inače radi se o neobrazovanoj devojci koja ne zna razliku između psa i svešteničke zvanja staroford-a po njoj staford - haha. Kratkonoga kažu nije znala šta je bide. Devojka ružnijikava mala i cirkuzant voditelj .
Foto/Instagram

Hvali se da je završila pravo ali obrazovanja nema. Pravo se inače buba uči kao što je ona učila jadnica dan i noć po 16 sati dnevno a o životu nema veze – Priča Saška i nastavlja.

  • Napala je jadnike sa Kosova koji su morali da beže sa Kosova kako ne bi bili ubijeni, silovani i opljačkani i nađe se neka guska na televiziji nacionalnoj da lupeta takve gluposti ne zna jadnica šta znači napustiti ognjište i svoj dom. Nedo bog nikome. Zaključila je folk pevačica Saška Karan.

A kakvo je vaše mišljenje na ovu temu i koga VI podržavate u ovom sukobu?

Sanela Vrbnik

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

Oko Nas – VOLIMO VAS