vibe tv logo mini

DEVOJKA LUTALICA - Folk pevačica Maja Marijana po dolasku iz Egipta ovako se obratila svojim fanovima i poručila!(FOTO)

Folk pevačica Maja Marijana obratila se svojim fanovima i najavila novi projekekat!

  • "Ja nisam devojka lutalica". Te davne 1992. godine započela sam moj estradni život upravo ovom pesmom i imala tu privilegiju da se njome predstavim na prestižnoj manifestaciji koja se zove "Hit parada". Sećam se, bilo je oko 40 najpoznatijih izvođača, a ja kao početnik nastupala sam prva. Prepuna hala u Beogradu, a mene je trema drmala i tresla sam se od glave do pete, što zbog onolikog broja publike, a posebno zbog svih velikih imena koja su bila na spisku, institucija do institucije.
Foto/Instagram
  • Znala sam od malih nogu da je ovo moj život, pa sam zato progutala knedlu u grlu i izašla na binu, jednu, drugu, treću, hiljaditu..

Ukoliko ste preskočili ovaj naslov, rado vas podsećamo!

https://okonas.online/novi-rat-titanika-saska-karan-nikad-brutalnija-i-iskrenija-jovana-jeremic-je-neobrazovana-glupa-kratkonoga-koja-je-maricu-kupovala-burek-u-pet-ujutrufoto/
  • Prvobitni naslov pesme je bio "Ja nisam žena lutalica" i pesma je bila nuđena jednoj vrhunskoj zvezdi koja se nešto nije pronašla u pesmi, a onda je autor pesme, Time Petrov, rekao da ću pesmu snimiti ja i menjamo je u "devojku". Mojoj sreći nije bilo kraja. Sa nepunih 20 godina snimila sam svoj prvi album koji je fenomenalno prošao kod publike i A1 je upravo bila "Lutalica". Kadrove za ovaj video smo snimili pre godinu dana i tek sad dodje i to na red, jednostavan video naravno, mnogo pesama je na spisku za ekranizaciju. Često je pevam na nastupima jer je i dan danas veoma tražena i kad god je čujem ili pevam setim se tog početka koji ni malo nije bio lak – Zaključila je Maja.

Filip MIjatov

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

OkO NaS – VOLIMO VAS