vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA STRELCE- Emotivni problemi i oprez po pitanju zdravlja!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

STRELAC

Posao

Jaki troškovi i gubici novca (moguća je čak i krađa) tokom prve dekade meseca. Pokušajte da više povedete računa o svojim finansijama. Prvih par dana meseca iskoristite da završite stavke koje su ostale otvorene, ići će brže nego što mislite. Saradnici će vam testirati živce, ali i vi ćete na njih delovati slično pa su moguće povremene „brzopotezne“, kratkotrajne tenzije. Treća dekada februara je odlična po vas. Sam kraj meseca donosi značajnu novu ponudu koja se može pokazati kao vrlo ozbiljna i trajna priča.

Ljubav

Problemi u komunikaciji, možda i manjak zajedničkog vremena – osnovni su razlozi za napetost u partnerskim odnosima u prve dve dekade februara. Sve ovo može rezultovati i pojačanom ljubomorom i sumnjom,  a neki od vas se mogu pretvoriti u prave detektive u pokušajima da otkriju da li partner nešto prikriva (a i obrnuto). Situacija se dosta sređuje ulaskom u treću dekadu meseca – prisnost će biti pojačana, bićete više aktivni i provoditi više vremena zajedno. Slobodni – do ulaska u treću dekadu možete flertovati, zabaviti se, proći kroz koju avanturu – jer, nije vreme ni za šta ozbiljnije i trajnije. Poslednjih desetak dana meseca već otvaraju prostor za jednu vruću i stabilnu ljubavnu priču.

Zdravlje

Sezonski virusi, prehlade, sinuzitis – generalno – osetljivost disajnih organa. Kod starijih – problemi sa krvnim sudovima, pritiskom.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS