vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARASKI HOROSKOP ZA JARCA - Poradite malo na odnosu sa partnerom dok na poslu!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

JARAC

Posao

Vodite više računa o troškovima koji su vrlo aktivni tokom celog februara. Obazrivo baratajte sa novcem. Takođe, imaćete problem sa organizacijom obaveza i koncentracijom. Do polovine meseca su moguće veće greške i propusti – fokusirajte se na ono što radite. Informacije koje dolaze do vas mogu biti zbunjujuće, nemojte donositi bitne odluke na konto njih dok ne proverite tačnost i ispravnost. Odnos sa kolegama i saradnicima će biti pod pritiskom u prve dve dekade februara.

Ljubav

Iako je odnos sa voljenom osobom prikazan dosta dobro većim delom februara, ipak će vam komunikacija povremeno praviti problem. Ne zatvarajte se u sebe ukoliko imate povećan nivo obaveza na poslu, jer partner to može drugačije protumačiti i misliti ili da krijete nešto ili da niste zainteresovani da provodite više vremena sa njim. Budite više u pokretu – zajednički izlasci ili kratka putovanja će vam doneti veću dozu bliskosti, pokrenuti strasti i emocije. Slobodni Jarčevi – budite aktivni, nemojte se učloviti kod kuće. Nemojte sanjariti, maštati – a pogotovo se nemojte u mislima vraćati u prošlost –time ćete samo zakočiti i uljuljkati sebe. Period je dobar za interesantne susrete, nova poznanstva ali i komunikaciju sa nekim prilično zanimljivim  koga upoznajete kroz druženje ili preko društvenih mreža.

Zdravlje

Problemi sa probavom, ali i pojačana osetljivost disajnih puteva. Stariji – pad imuniteta, meteoropatske reakcije.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS