vibe tv logo mini

ZOKI ŠUMADINAC UPOZORAVA - Ovo nije kraj potresa, nastavićese potresi tokom cele godine i pogodiće celu evropu, Balkan je isto na meti!(FOTO)

Ovo nije kraj, tek je početak potresa koji će biti ove godine  veoma često!

Zoki Šumadinac poznati šoumen ali još poznatiji astronumerolog i ezoterista tvrdi da je ovo tek početak i da će se semlja tokom cele godine drmati.  Zoki na svom Instagram profile je sinoč postavio kako nas tek očekuje pobuna prirode i da će zemlja pokušati da urazumi mnoge  da se trebamo primiriti.

Zoki je na svom storiju sinoć postavio sledeće:

Foto/*Instagram
  • Velika tuga i zalost za nevine zrtve, decu i za zemlje pogodjene strasnom zemljotres, Turska i Libiju.

Na žalosti ovde nije kraj. Nastaviće se lanac zemljotresa po celoj evropi tokom cele godine, najviše do aprila a posle postepeno zemljotres šetaće se put evrope pa i Balkana i naših prostora na žalost. Samo neće na sreću biti razorni. NEKA JE GOSPOD SVEMILOSTIVI UZ SVE NAS - ALI I MI SE MORAMO OKRENUTI GOSPODU.

Naveo je Šumadinac ali nije precizirao da li će zemljotres zahvatiti i našu zemlju. Od jutros zvali smo Zokija više puta ali nije bio dostupan za medije. No bićemo uporni i dalje.

Sanela Vrbnik

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

OkO NaS