vibe tv logo mini

OTKRIVENO - ACA LUKAS SE BORI PROTIV DVE TEŠKE BOLESTI - Kako navodi njegov menađzer Aca će i dalje dok bude mogao nastupati!(FOTO)

Iako se o tome mnogo ne govori, sve češće se među kolegama šuška da se Aca Lukas bori sa zdravstvenim problemima koje je navodno doneo noćni život.

 Uprkos svim spekulacijama, Aca izgleda odlično a evo šta bi mogao da bude navodni problem kod najpopularnijeg folkera.

 – Lukasu, nažalost, dosadašnji način života polako uzima danak. Noćni rad, alkohol i drugi poroci nisu problem kad je čovek mlad i jak, ali sve to s godinama dođe na naplatu, telo sve pamti. Lukas kaže da se loših navika odavno oslobodio, ali u poslednje vreme baš mnogo radi, iscrpljuje organizam, a nije više u cvetu mladosti. Dva puta je ne tako davno bio u bolnici zbog stomačnih tegoba i bolova na koje se žalio u predelu stomaka. Dok nisu uradili ultrazvuk i neophodne analize, lekari nisu mogli da pretpostave da su nastali problemi s jetrom.

 – On se u tom periodu mnogo zamarao, bio je malaksao, pa su ga doktori uputili da snimi i srce. I na ultrazvuku su se videle neke promene, pa mu je lekar prepisao terapiju i dao savete. Lukas ih se pridržavao kratak vremenski period. Čim oseti boljitak, on misli da je zdrav i batali sve. Nažalost, u poslednje vreme sve su učestalije tegobe. Nedavno je pola sata pred snimanje spota otkazao druženje sa medijima zbog lošeg zdravstvenog stanja – ispričao je izvor za naš SVET koji je istakao da je Lukas tada imao visoku temperaturu i da je najverovatnije bila obična viroza.

Ukoliko ste propustili ovaj zanimljiv naslov, sada je vreme da ispravite grešku!

https://okonas.online/novi-rat-titanika-saska-karan-nikad-brutalnija-i-iskrenija-jovana-jeremic-je-neobrazovana-glupa-kratkonoga-koja-je-maricu-kupovala-burek-u-pet-ujutrufoto/

Acu Lukas ipak ništa ne može da spreči da radi posao koji voli ali da pored toga ipak malo pripazi na zdravlje.

Inače, pre 14 godina, baš u ovo vreme Aca je ranjen sa dva hica iz pištolja u natkolenicu, pa povremeno ima problem i sa tom nogom.

Na njega je 03. ferbuara 2009. pucao muškarac sa fantomkom, ispred zgrade. Komšija je video krvavi trag do Lukasovog stana, ušao i zatekao ranjenog pevača. Pozvao je hitnu pomoć i tako su ga spasili da ne iskrvari. Rana je bila prostrelna i na sreću nije mu oštećena ni kost ni veliki krvni sudovi, pa je sve lepo sraslo, ali s vremena na vreme Lukas oseti bolove u toj nozi. U poređenju sa ostalim problemima ovo je benigno – zaključak je svakako da je Aca odgovoran prema sebi zbog svojih nastupa i publike koja željno iščekuje njegovo pojavljivanje svuda širom Srbije i regiona.

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

OkO NaS