vibe tv logo mini

PRIZNANjE Ane Nikolić - DOK SAM PREDAVALA PAPIRE ZA RAZVOD OD RASTE- NjEGA SAM NAJVIŠE VOLELA!(VIDEO)

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostiće ove subote i više nego zanimljivu ekipu žena koje važe za jedne od najpoželjnijih na srpskoj javnoj sceni.

Među njenim gošćama, ove nedelje naći će se legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić, pevačica Kija Kockar, pevačica Ana Nikolić kao i Martina Vrbos, a društvo će im praviti i novinarka i voditeljka Snežana Dakić.

Pored njih, u studiju će biti i specijalan gost savetnik međunarodne policije IPA Saša Borojević koji je govorio o internet prevarama, kao i načinima na koje muškarci ''proveravaju'' svoje lepše polovine.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Pevačica Ana Nikolić progovorila je o razvodu sa reperom Rastom:

  • Kada sam Rastu ostavila, i kada sam podnela papire za razvod, tada sam ga najviše volela - rekla je Nikolićeva, pa se prisetila momenata kada ga je posećivala u zatvoru:

Ja kad sam išla po CZ-u ne znaju kako da me zavedu... Idem sa onim velom za sahrane... Pitaju me "Gde ti je venac?" ja kažem "Kod čuvara" - rekla je Nikolićeva i tom prilikom nasmejala sve u studiju.

Martina Vrbos je takođe, progovorila o njenoj vošegodišnjoj borbi sa kilogramima:

  • Imala sam do 120 kila...i debela foka, zubata... Nema toliko velike gu*ice, koliko ima malog, da ne kažem šta - poručila je ona.

Na linku postavljenom, možete pogledati delić emisije!

https://youtu.be/X-loc4XCbeI

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS!