vibe tv logo mini

ISPOVEST -Moj suprug uradio je test očinstva, test je bio negativan ali ONO što dalje usledilo šokiralo nas oboje!

Piše: Nevena Dimitrijević

Uradio test očinstva pa otkrio šokirajuću istinu.

Dvadesetdevetogodišnja žena podelila je nedavno na Reditu svoju prilično neverovatnu priču o događaju koji joj je srušio porodičnu idilu. Ispričala je kako je njen muž (31) uradio test očinstva za njihovu petogodišnju ćerku. Na opšte iznenađenje, rezultati su bili negativni, što je značilo da on nije biološki otac njihovog deteta. Potpuno slomljena, žena je priznala da jednostavno ne zna kako se to dogodilo i da je plakala po ceo dan otkad su rezultati stigli.

Uveravala je sve da nije prevarila svog muža, da ga voli, da su zajedno od fakulteta i da je on ljubav njenog života. Priznala je da je ranije imala dve veze, ali da je to bilo pre nego što su se ona i muž uopšte upoznali. Bila je ubeđena da niko drugi ne može biti otac njenom detetu, ali rezultati su govorili drugačije.

Pritom, njoj nije bilo jasno zašto je njen muž uopšte uradio taj test jer ga ona nikada ne bi prevarila. Ali to se desilo i on je pomislio da nije tata njihove ćerke. Očajna žena je priznala da nije znala kako da ga ubedi u suprotno i da je bila zaista prestravljena.

Priča dalje ide ovako – Narednih meseci muž se sasvim promenio, bio je hladan i sumnjičav. Stalno je želeo da proveri njen telefon, udaljio se i od ćerke, ostajao je duže na poslu, čak i poželeo da žena ode iz kuće. U jednom trenutku je priznao da je test uradio jer je posumnjao da ćerka može da ima plave oči na deku i baku sa majčine strane.

Agonija se za ovu ženu nastavila, ali ona je odlučila da dokaže da je nevina. Spremila je spisak testova koje je želela da urade i na kraju su se oboje dogovorili. Muž je rekao da i dalje voli njihovu ćerku i obećao je da više neće gurati ženu od sebe, iako je ona osećala da joj on i dalje ne veruje.

Šok preokret

  • Uradili smo nekoliko testova. I onda se ispostavilo da naša ćerka nije ni moja biološki. To je bilo toliko šokantno da smo oboje ostali bez reči.

Potom su dali izjave policiji i rešili da tuže bolnicu u kojoj se porodila. Najstrašnije je bilo što nisu znali šta se desilo njihovoj pravoj bebi. Plašili su se da će im ćerka koju su odgajali biti oduzeta, a istovremeno su želeli da znaju gde im je biološka ćerka i da li je dobro.

Ipak srećan kraj

Onda je žena objavila nastavak ove njihove neverovatne priče. Muž i ona su uspeli da pronađu svoju biološku ćerku. Nju je zbog greške bolnice uzeo drugi par, kom je oduzeta kad se saznalo da nije njihova.

Pravi roditelji su odmah počeli s procesom usvajanja. Objasnili su ćerki koju su odgajali da će dobiti sestru i da je i dalje mnogo vole. Devojčica je bila oduševljena, a cela porodica je onda rešila da se odseli iz grada na neko bolje mesto, prenosi BrightSide.

OKO NAS