vibe tv logo mini

MONAH ARSENIJE OČITAO RODITELJIMA LEKCIJU ZA PAMĆENJE - Zbog takvog vaspitavanja dece, ona kad porastu nećete smeti da im pisnete!

Monah Arsenije održao veoma jaku besedu i roditelje žestoko ukorio!

Mudrosti oca Arsenija često nailaze na razne komentare javnosti i predmet su diskusija. Njegova tvrdnja da postoje 3 znaka koja ukazuju da nosimo porodično prokletstvo, mnoge je iznenadila, a on je rekao: "Samo pogledajste svoju decu i videćete!".

Jednom prilikom tokom svoje besede, načinio je jedan neobičan potez i time privukao ogormnu pažnju kada je izrekao opomenu na račun dece i njihovih roditelja, držeći besedu.

  • Je l' možemo malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? - obratio se tokom besede otvorivši prethodno sklopnjene oči.

U jednom snimku postavljenom na Tik Toku, čuje se kako (reč) nebo preseca vriska prisutne dece.

-  Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu.

 - Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga. Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - pokazao je protrljavši prstima u potrazi za pravom reči: - Čuvajte se toga. Poručio je otac Arsenije.

OkO NaS