vibe tv logo mini

ASTROLOGIJA SA PLANETAMA OTKRIVA RAZLOG ZBOG ČEGA ŽENE OSTAVLJAJU SVOG PARTNERA. ŠTA JE GUŠI I ŠTA NE PODNOSI U VEZI!!!

Piše: Astro numerolog - FILIP

astrolog FILIP

Vaš horoskopski znak može vam pružiti mnogo više od jednostavnog astrološkog opisa.

To je ključ za razumevanjivanje vaših emotivnih potreba, načina izražavanja ljubavi i kako stvarati duboku emotivnu povezanost sa vašim partnerom. U nastavku otkrijte kako vaš horoskopski znak oblikuje vaše odnose i doprinosi vašem ljubavnom životu.

OVAN

Ovnovi su strastveni i hrabri, ali mogu biti impulsivni i nestrpljivi. Žene Ovnovi često napuštaju partnere koji ne mogu pratiti njihov tempo ili nemaju dovoljno hrabrosti da ih prate u avanturama.

BIK

Bikovi su verni i posvećeni, ali takođe vole stabilnost i sigurnost. Žene Bikovi će možda napustiti partnera ako osećaju da veza postaje dosadna ili ako partner ne ispunjava njihove osnovne potrebe.

BLIZANCI

Blizanci su radoznali i komunikativni, ali mogu biti promjenjivi i nemirni. Žene Blizanci često traže emocionalnu povezanost i stimulaciju u vezi, pa će možda otići ako osjećaju da su zapostavljeni ili da partner ne može pratiti njihovu brzu promenu raspoloženja.

RAK

Rakovi su saosećajni i brižni, ali mogu biti emotivni i osetljivi. Žene Rakovi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da im nedostaje podrška, razumevanje ili ako veza postane previše emotivno iscrpljujuća.

LAV

Lavovi su samopouzdani i harizmatični, ali mogu biti zahtevni i potrebni pažnje. Žene Lavovi će možda otići ako osećaju da im partner ne pruža dovoljno pažnje, poštovanja ili ih ne ceni dovoljno.

DEVICE

Device su praktične i analitične, ali mogu biti kritične i perfekcionisti. Žene Device će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su konstantno kritikovane ili ako se ne osećaju dovoljno voljene i cenjene.

VAGE

Vage su ljubazne i diplomatike, ali mogu biti neodlučne i sklone izbegavanju konflikta. Žene Vage će možda otići ako osećaju da je veza neuravnotežena ili da partner ne želi da rešava probleme i konflikte.

ŠKORPIJE

Škorpije su strastvene i intenzivne, ali mogu biti tajanstvene i posesivne. Žene Škorpije će verovatno napustiti partnera ako osete da se ne mogu potpuno poveriti ili ako dožive previše kontrole u vezi.

STRELAC

Strelci su avanturistički nastrojeni i optimistični, ali mogu biti nestrpljivi i skloni žudnji za slobodom. Žene Strelci će možda otići ako osećaju da ih partneri previše ograničavaju ili sprečavaju u ispunjavanju svojih ciljeva i snova.

JARAC

Jarčevi su ambiciozni i odgovorni, ali mogu biti rezervisani i distancirani. Žene Jarčevi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da nisu dovoljno podržane u svojim ciljevima ili ako se ne osećaju emocionalno povezane.

VODOLIJA

Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu biti nepromišljene i distancirane. Žene Vodolije će možda otići ako osećaju da partner ne može pratiti njihovu ekscentričnost ili ako im nedostaje duboka emotivna veza.

RIBE

Ribe su saosećajne i romantične osobe, ali mogu biti previše emotivne i sklone bežanju od stvarnosti. Žene Ribe će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su zanemarene ili ako partner ne može razumeti njihovu složenu i duboku emotivnost.