vibe tv logo mini

ASTROLOGIJA SA PLANETAMA OTKRIVA RAZLOG ZBOG ČEGA MUŠKARAC OSTAVLJAJU SVOG PARTNERA. ŠTA GA GUŠI I ŠTA NE PODNOSI U VEZI!!!

Piše: Astro numerolog - IVAN

astrolog_IVAN_2.jpg

Vaš horoskopski znak može vam pružiti mnogo više od jednostavnog astrološkog opisa.

To je ključ za razumevanjivanje vaših emotivnih potreba, načina izražavanja ljubavi i kako stvarati duboku emotivnu povezanost sa vašim partnerom. U nastavku otkrijte kako vaš horoskopski znak oblikuje vaše odnose i doprinosi vašem ljubavnom životu.

OVAN

Ovnovi su strastveni i hrabri, ali mogu biti jako neprijatni i jako tvrdoglavi. Muškarac Ovan često napuštaju partnere koji po njihovom mišljenju ih ne slede ili im ne pokaziju dovoljno prostora. Skloni su čestim avanturama.

BIK

Bikovi su verni i posvećeni, ali takođe vole stabilnost i sigurnost. Muškarac Bik ne podnosi dosadu u vezi, kočenje i manipulaciju. Većina će otići iznenadno iz veze bez ikakve griže savesti.

BLIZANCI

Blizanci su jako komunikativni I brzopleti , ali mogu biti promjenjivi i nemirni. Muškarac Blizanac često traže emocionalnu povezanost i stimulaciju u vezi, pa će možda napustiti partnera ukoliko osećaju da partner nije dovoljno posvećen njima. Često su neverni, vole skandale i nemirnog su duha. Preljuba za njih nije ništa I veoma često znaju lagati.

RAK

Rakovi su saosećajni i znaju saslušati partnera, ali isto tako su i jako emotivni. Muškarac Rak će napustiti partnera ako oseća da im nedostaje podrška, razumevanje ili ako veza postane previše emotivno iscrpljujuća. Savet partnerima da nikako Rakove partnere ne opterećujete jer to neće biti zdravo za vašu vezu.

LAV

Lavovi su samopouzdani i harizmatični, ali mogu biti zahtevni i zahtevati pažnju. Muškarac Lav će možda otići iz veze ako oseća da im partner ne pruža dovoljno pažnje, poštovanja ili ih ne ceni dovoljno. Lavovi uvek daju maksimum sebe i mogu dosta da istrpe ali kad jednom kažu kraj, povratka nema.

DEVICE

Device senzibilne i uopšte nisu praktične, ali zato su veoma često kritične i perfekcionisti. Muškarac Devica odlučiće da napusti zajednicu ili vezu ako partner često ih kritikuje i pokušava da im nametne svoju volju.

VAGE

Vage su veoma diplomatske, u stanju su žednog prevesti preko vode a da ne ponude ni kap vode . Često su neodlučne i sklone izbegavanju konflikta. Muškarac Vaga

Bez ikakve dileme napustiće partnera jer ne želi da rečava partnerove problem ili razne dileme.

ŠKORPIJE

Škorpije su strastvene i intenzivne, veoma često pogreše u odabiru partnera. Muškarac Škorpija skoro nikada neće napustiti partnera dok on sam nebude izigran I duboko povređen. Što je svakako jedna velika greška ovog zodijaka jer mu intuicija skoro da i ne postoji. Kada su partneri i veze u pitanju

STRELAC

Strelci su avanturistički nastrojeni, jako mogu biti nestrpljivi, nezgodni i skloni žudnji za slobodom. Muškarac Strelac napustiće bez ikakve dileme i srama partnera ukoliko mu se partner ne povinuje i ne dozvoli da ispunjava svoje lične hirove i želje.

JARAC

Jarčevi su ambiciozni ali ne baš i odgovorni, ali mogu biti i distancirani. Muškarac Jarac ukoliko oseti ili nasluti da povezanost sa partnerom nije onakva kakvu on je zamislio jednostavno će otići a da pri tom drama je obavezna.

VODOLIJA

Vodolije su dosta neodgovorne prema drugima, dok ne biraju srestva da dođu do cilja. Veoma često im se to obije o glavu ali obično tada okrive nekog drugog.

Muškarac Devica je jako posesivan I previše ljubomoran. Ne praktikuje da bude veran ali nevernost ne priznaje. Često umišlja da partner ga vara i tada postaje divlji.

Veoma teško mogu naći partnera za dublju vezu, jer su sami razbucani emotivno.

RIBE

Ribe su saosećajne ali ne baš i romantične osobe, previše i često beže od realnosti. Muškarac Riba bez ikakvog pardona napušta partnera ukoliko oseti da ne može upravljati vezom, znaju biti veoma grubi u vezi i skandalozni u prekidu veze. Nikako ne vole mirno more.