vibe tv logo mini

ŠOKANTNO - RONALDO U GEJ AFERI SA MOMKOM IZ ZVORNIKA! (FOTO AKCIJA)

Tokom prijateljskog meča Portugal – Holandija (0:3) u Ženevi došlo je do prekida kad su dvojica muškaraca uletela na teren i spopala slavnog asa Reala.

Do poljupca za kojim žude devojke širom sveta u ponedeljak uveče došao je jedan mladić!

Tokom prijateljskog meča Portugal – Holandija (0:3) odigranog u Ženevi, Kristijano Ronaldo bio je meta dvojice muškaraca, koji su uleteli u teren kako bi se jedan od njih slikao s popularnim fudbalerom, a drugi ga poljubio u usta!

RONALDO U GEJ AKCIJI: Navijač poljubio slavnog fudbalera u usta! Bosanac iz Zvornika upao na teren i napravio selfi sa Kristijanom! (VIDEO)
FOTO: PROFIMEDIA

Bosansko – švajcarski tandem komičara Samir Alić i Karmin Bjankanelo dugo je planirao ovaj upad na utakmicu o kome ovih dana priča ceo svet. Njih dvojica nakratko su prekinuli meč, pošto su utrčali na travu u 42. minutu igre.

Bjankanelo je iskoristio Ronaldovu zbunjenost, prišao mu, uhvatio ga za vrat i sočno poljubio u usta.

Kristijano nije uspeo na vreme da se izmakne, ali je zato s gađenjem obrisao usta čim su redari ove momke izveli s terena. Nakon toga, Bosanac Samir Alić uspeo je da od Ronalda izmoli selfi pa je njihova misija u potpunosti uspela.

FOTO: PROFIMEDIA

Obojicu momaka je kasnije privela policija, ali to je ono što su sigurno i očekivali. Na kraju krajeva – ovaj dečko učinio je ono o čemu mnoge devojke sanjaju, a verovatno im nikad nije palo na pamet da na ovaj način to i ostvare.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS