vibe tv logo mini

Prvi selfi sa slobode - UBILA JE MAJKU KOJA JE OD MALENA ZLOSTAVLJALA- Bila u zatvoru osam godina!(FOTO)

Prvi selfi sa slobode.

Džipsi Rouz Blančard (32) iz Springfilda u Misuriju osuđena za ubistvo svoje majke Di Di Blančard puštena je na slobodu, a sada je objavila i prvi selfi nakon izlaska iz zatvora.

Devojka se oglasila na društvenim mrežama i podelila svoju prvu fotografiju uz opis "Prvi selfi sa slobode" nakon što je 28. decembra tajno napustila zatvor u kojem je provela osam godina.

Na slici je pozirala u opuštenom izdanju obučena u majicu i pantalone sa velikim osmehom na licu.

  • Kraljice - Volimo te - Rijana zbog tebe još nije izbacila album - Nisi ništa propustila - Izgledaš sjajno - Vrištim i skačem od sreće zbog tebe, curo - Ovaj selfi je srušio internet - Svet navija za tebe - Udaj se za mene, glasili su komentari.

selfi.jpg

 

Džipsi Rouz je u zatvoru provela osam godina zbog ubistva svoje majke koja ju je godinama maltretirala, i fizički i psihički. Komšije su bile u šoku posle ubistva, jer su znale da je žena imala ćerku u invalidskim kolicima, ali komšije nisu znale njihovu mračnu tajnu.

Naime, Džipsi je majka ubeđivala da boluje od različitih bolesti, iako je bila sasvim zdrava. Terala ju je da koristi invalidska kolica koja joj nikada nisu bila potrebna.

Tokom noći 14. juna 2015. godine, u Misuriju, policija je pronašla telo Di Di Blančard u njenoj spavaćoj sobi. Ona je ležala u lokvi krvi na krevetu sa velikim brojem ubodnih rana po telu, koje su joj bile nanete nekoliko dana ranije.

Policija nigde nije mogla da pronađe njenu ćerku Džipsi Rouz, koja je prema priči njene majke patila od leukemije, astme, mišićne distrofije, zajedno sa nizom drugih hroničnih stanja i koja je, bar kako se do tog trenutka tvrdilo imala i oštećenje mozga.

Nakon što su komšije pročitale zabrinjavajuće objave na Fejsbuku, pozvali su policiju, ističući da je Di Di možda žrtva zločina, a da je njena ćerka Džipsi, koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica, oteta.

selfi_majkja.jpg

Sledećeg dana policija je pronašla Džipsi u Vinskonsinu, gde je boravila sa dečkom Nikolasom Godedžonom, koji je na kraju i osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva Di Di.

Džipsi je pre nekoliko dana napustila KPZ, ali niko nije smeo da bude prisutan. Na taj način nijedna kamera nije zabeležila njenu reakciju po izlasku, niti su je dočekali fanovi.

Iz uprave zatvora navode da su ova pravila u vezi sa puštanjem na slobodu došla su na zahtev same Džipsi Rouz, koja je navodno već smislila gde će da živi. Strahovi zbog bezbednosti zatvorskog osoblja takođe su naveli zvaničnike da zatvore parking tokom njenog oslobađanja, jer se očekuje da će veliki broj obožavalaca pokušati da ugleda Džipsi pošto su postali opsednuti njenom bizarnom pričom.

Izvor/Telegrasf/Foto/Javne mreže

Oko Nas