vibe tv logo mini

KARMA ILI BOŽIJA MILOST - Izgubili u sudari troje dece-Godinu dana kasnije rodila trojke!(FOTO)

Sudbina – Karma je svuda oko nas i uvek nam dokazuje da je prisutna oko nas, samo treba da verujemo.

U maju 2007. godine porodicu Coble pogodila je stravična tragedija. Majka Lori Coble vozila se sa svoje troje dece, 5-godišnjim Kylom, 4-godišnjom Emmom i 2-godišnjom Katie kući, kada je odednom kamion napunjen sa 20 tona elektronike udario u zadnji deo njihovog automobila. S njom je još na suvozačevom mestu bila njena majka, baka dece koja se iz nesreće izvukla sa slomljenim rebrima, a Lori je dobila potres mozga.

Kamion je ubrzavao 110 kilometara na sat. Lori se ničega ne seća, suprug Chris morao joj je reći da su im da im nijedno dete nije preživelo.

Vozač kamiona Jorge Miguel Romero, koji je ranije kažnjen zbog prebrze vožnje, nije se žalio na presudu zbog ubistva. Nakon nesreće, par se posvetio borbi za promene u transportnoj industriji.

  • To je industrija koja se plaća po kilometru. A za vozače to znači samo jedno – ako je kamion parkiran, oni neće biti plaćeni. Reč je o industriji koja promoviše opasnu vožnju. Vozači kamiona voze prebrzo, voze umorni… – kazao je Romero.

O porodičnoj boli teško je govoriti. Ali, sudbina se pobrinula da ih ogreje sunce. Naime, šest meseci nakon tragedije, Chris i Lori saznalli su sjajnu vest – Lori je ostala trudna s trojkama: dvema devojčicama i jednim dečakom, baš kao i ranije.

Za Lori i Chrisa bilo je jasno da to nije slučajnost. Oni veruju da su za to zaslužna njihova stradala deca.

  • Vaš um ne može ni misliti drugačije. Ako mislite da vas neko prati, gleda i štiti i dogodi se nešto slično, teško je zamisliti da oni nisu bili uključeni u to – rekao je Chris.

U maju 2020., Ashley, Ellie i Jake proslavili su svoj 12. rođendan.

  • Mislim da je to čudo. Mislim da su Kyle, Emma i Katie imali nešto s tim, da su nam pomogli – kaže Lori.

Ništa ne može nadomestiti gubitak troje dece, beskrajnu ljubav prema Kylieu, Emmi i Katie, ali nova braća pomoći će ovoj porodici da krene napred.

Izvor/Naj portal

OkO NaS