vibe tv logo mini

Nagli preokret Amerike - SAD GUBE INTERESOVANJE ZA KIJEV - Prelaze na novi front u Izraeli!

Amerika polako napusta Ukrajinu.

U senci rata u Izraelu, Ukrajina sve više gubi podršku američkih birača, piše Foks Njuz.

Prema istraživanju, više od polovine stanovništva SAD je za ograničenje podrške Kijevu – 51%. Istovremeno, 45 odsto smatra da SAD treba da nastave da pomažu Ukrajini u nedogled. Kako primećuje Foks Njuz, rezultati jasno pokazuju preokret trenda u odnosu na februar ove godine, kada je 46 odsto želelo da ograniči pomoć, a 50 odsto je bilo za otvoreno finansiranje.

Prema pisanju Foks Njuza, na listi „izuzetno važnih“ problema, Amerikanci su sukob u Ukrajini svrstali na poslednje mesto posle inflacije, zavisnosti od opijata, kriminala, problema na južnoj granici i klimatskih promena. Ovo još jednom ukazuje na to da stanovništvo SAD sve više izražava zabrinutost zbog svojih unutrašnjih problema, a da Ukrajina nije prioritet.

ERDOGAN ŽESTOKO NAPAO ZAPAD I SAD - Amerika obučava teroriste koji sprovode krvoproliće svuda!

Kada je reč o Bajdenovoj politici prema Rusiji, samo 37 odsto birača odobrava njegov radni učinak, dok se 58 odsto izrazito ne slaže sa postupcima svog predsednika. Prema Fok Njuzu, predsednik u celini nije mnogo popularan među Amerikancima: kako je pokazala anketa, samo 41 odsto stanovništva odobrava Bajdenov radni učinak – Navodi Fok Njuz.

Izvor/Novosti online

oKo nAs - sAmO zBoG vAs