vibe tv logo mini

Neviđena tragedija - DEČAK(16) NASTRADAO U TERETANI DOK JE VEŽBAO - Roditelji i škola neutešni!

Velika tragedija u Prokuplju.

Učenik (16) srednje škole iz Prokuplja, nastradao je nesrećnim slučajem, dok je radio vežbe na spravi za zgibove u pomoćnom objektu porodične kuće i prilikom pada slomio vrat.

Neutešni roditelji jedva su smogli snage i kroz suze ispričali šta se desilo kobnog dana.

Tragedija se dogodila subotu, oko 19.30, kada su nesretni roditelji i pronašli njegovo telo u improvizovanoj teretani koju je mladić napravio.

  • Taj dan bio je veoma veseo, raspoložen, kao i uvek. Bio je vedro dete, nikad nije imao nikakve crne misli. Pričali smo o svim stvarima, nije postojalo nešto što nije smeo da nam kaže. Vaspitali smo decu da zajedno rešavamo probleme i da smo im mi najveći prijatelji - objašnjava on.

Kako ističe majka dečaka, njen sin nije mnogo mario za školu, ali je znao da je mora završiti.

  • O školi smo često pričali. To je bila nezaobilazna tema svih roditelja. Govorio je kako ide na vreme i ne izostaje, ali da ima nekih loših da će ih popraviti i završiti razred. Rekla sam mu taj dan pre nego što je otišao da vežba: "Završio si školsku godinu. Ako, možda, ima loših ocena, ne treba da utiču na tebe, popravićeš..." - prepričava neutešna majka poslednji razgovor sa sinom.
  • To veče rekao mi je da ide da vežba, da radi zgibove. Vodio je računa o telu i bio u treningu. Imao je u jednom objektu koji je u dvorištu naše kuće improvizovanu teretanu, gde je držao sprave za vežbanje. Tu je bila i šipka za zgibove. Baš na toj šipki dok je vežbao, verovatno su mu se ruke izmakle, pa je bradom, odnosno vratom, pao na šipku i slomio vrat. Tako je nastradao... - kroz plač kazuje majka.

Koliko je tinejdžer bio voljen, dokazuje i činjenica da ga je na večni počinak ispratila cela škola. Sahrani na seoskom groblju prisustvovala je i uprava škole i razredni starešina nastradalog dečaka.

Nakon ove nesreće selom se proneo glas da je dečak podigao ruku na sebe zbog loših ocena. Za te priče i roditelji i škola rekli su da nisu tačne.

  •  Ovo je bio nesrećan slučaj. Bilo nam je bitno da završi školu, a on je prošao razred, tako da sve što kažu nije tačno - navodi majka.

Ovim povodom oglasila se i škola.

  • On je bio komunikativan i druželjubiv. Imao je mnogo prijatelja u školi, kako među svojim vršnjacima tako i među učenicima starijih razreda. Učenik nije izostajao s nastave i imao je primereno vladanje. Prvi razred je završio s dobrim uspehom - saopštila je uprava škole.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – NAJBOLJI STE, ZATO VAS I VOLIMO