vibe tv logo mini

TINEJDŽER DAO CVEĆE DEVOJCI (15) PA JE NA SMRT IZBO - Uznemiravajući detalji ispred tržnog centra!

Neviđeni zločin trese Veliku Britaniju!

Očevidac krvavog zločina rekao je da je video dečaka i devojčicu kako se svađaju. Čuo je kako ubici devojčica govori da ne želi više da bude sa njim.

Devojčica (15), koja je preminula nakon što je iskasapljena u autobusu ispred tržnog centra u Krojdonu u Velikoj Britaniji prethodno se posvađala sa svojim ubicom, bivšim dečkom koji je pokušavao da joj pokloni cveće.

Sve se odigralo oko 08.30 časova, u trenutku kada je devojčica išla u školu. Lekari su brzo stigli na lice mesta i oko sat vremena su pokušavali da joj spasu život. Nažalost, u 09:21h proglašena je mrtvom.

Očevidac krvavog zločina rekao je da je video dečaka i devojčicu kako se svađaju. Čuao je kako ubici devojčica govori da ne želi više da bude sa njim.

  • Onda mu je rekla nešto zbog čega je on 'odlepio'. Postao je nasilan, a onda je izvukao neki dugačak nož, kao mačeta, mač, ne znam, i počeo da je ubada, ispričao je svedok.

Drugi očevici tvrde da je devojčica uoči ubistva odbila da primi cveće koje joj je dečak nudio. Navodno je raskinula sa njim dan ranije.

  • Na stanici je izašlo nekoliko klinaca, i stajali su dečak i devojčica koji su se svađali. On je držao cveće a čuo sam da se svađaju oko raskida koji se juče dogodio", ispričao je očevidac.

Policija je privela tinejdžera i čeka se njegovo saslušanje.

Radnici okolnih lokala kaže da su se svi razbežali kad je dečak izvukao mačetu i da je ostao samo vozač autobusa.

  • Video sam kako joj krv lipti iz vrata, naveo je jedan očevidac.

oKo nAs – vOlImO vAs