vibe tv logo mini

MAGIČNI DANI U NOVEMBRU -Oprez jako rizičan mesec - Parovo koji žele prinovu, OVO treba da uradite!

Piše: Zoran Šumadinac

Ezoteričar – Astronumerolog

astrolog zoki

Obratite pažnju u novembru jer može biti rizičan po mnogim pitanjima.

Dragi moji, na samom početku teksta moram da vam skrenem pažnju da je polovina novembra jako opasan i rizičan jer od 11. novembra do 16, dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

Novbembar je, prvi mesec nagoveštaja neizbežne dolazeće zime. Kako ezoteristi predviđaju kakva će zima biti a to kakvo je vreme pet određenih dana u mesecu takav je svaki mesec tokom zime.

Tako imamo 03 novembar predstavlja tekući mesec – 04 predstavlja decembar – 05,06 i 07 novembar predstavljaju januar, februar i mart.  

Svaki mesec u godini se razlikuje tako da na primer novembar ove godine se ne poklapa sa mesečevim menama za novembar 2022. godine, samim tim i ne važe ista pravila ni pouke.

Ukoliko želite nova poslovanja ili napredak na već postojećem poslu to možete iskoristiti baš u ovom mesecu. Novbembar mesec je vreme kada trebamo sanirati utiske, naročito one ljubavne – emotivne.

Svakako do kraja novembra trebamo se rešiti svih emotivnih bivših statusa - emotivnih partnera koji su vas izdali jako lose i zbog kojih ste patili. Njima nije mesto više u vašem energetskoj kapsuli.

Magični dani u novembru                            

Od 02. do 09. Novembra u tim danima predlažem da se skoncentrišete na napredovanje u poslu ili biznisu ali savet, u tom period nikom ali nikom se nemojte poveravati.

Period od 12. do 16. u mesecu je jako pogodan za buduće roditelje koji žele osnovati ili proširiti svoju porodicu – Prema tome, bjudizte malo vbredniji po tom pitanju a i korona vlada pa gde će te bolje zanoimacoije.

Dani 22. na 27. Tada se bazirajte više na poslovne sfere I pripremajte podlogu za period koji sledi, naročito ako ste tek počeli sa biznoisom ili planirate.

Želim samo napomenuti da je polovimna novembra jako opasan i rizičan jer od od 11. novembra do 16 , dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

 meseceve_mene.jpg

KAKO BI VAM U DOM UŠLA SVEŽA ENERGIAJA KOJA PRIVLAČI USPEH- Izbacite OVE tri stvari iz kuće!

Mesečeve mene i energije, njihov uticaj na naše zdravlje kako telesno tako i psihološko.                                                                                                

Dani od 1. do 9. novembra je period koji će negativno uticati na osobe koje pate od kostobolje ali i srca.

Sedmi na deveti novembar očekuju se ravne linije, tako da se očekuju samo normalne energetske vrednosti koje neće uticati globalno na širu masu.

Danima 10. na 14. mogu se očekivati nešto jača psihološka aktivnost.

15. na 18. novembar uticaće na naše telesno polje i to, grudni dio, vratno-rameni i kičmeni deo ali i dešavanja u predelu stomaka.

U danima 19. – 22. biće prisutne niske energetske vibracije koje će većini doneti blage glavobolje ili blagu ošamućenost.

Period 23. na 27. mogu se očekivati niske energetske frekvencije tako da će se one odraziti u blažem formatu na psiholosko polje, štitnu žlezdu, stomačne blaže tegobe, pritisak kako krvni tako i u grudima, a kod populacije lepšeg pola i jača ginekološka dešavanja.

Poslednja četiri dana u mesecu pratit će nas povećana kostobolja, psihička napetost, nervoza, nesanica ali i problem sa vidom.

Dragi moji uprkos lošim energetskim talasima, želim vam da ovaj novembar provedete u što boljem raspoloženju kako bi u poslednji mesec 2023 ušli u što pozitivnijem izdanju.

S ljubavlju vaš Zoran Šumadinac

nasi astrolozi min

OkO NaS – SaMo ZbOg VaS