vibe tv logo mini

STRAVIČAN UŽAS - DECAK (2) NASTRADAO U POŽARU - Mališan bio sam u stanu!(FOTO)

Meštani Bačkog Petrovca šokirani su vešću da je njihov dvogodišnji sugrađanin stradao u požaru za koji još nije utvrđeno kako je izbio u porodičnoj kući u Kulpinskoj ulici gde je mališan živeo sa dva starija brata i ocem R.P.

Tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti u prostoriji punoj dima. Odmah je pozvala Hitnu pomoć čiji su lekari pokušavali da reanimiraju mališana na putu do Dečije bolnice u Novom Sadu gde je nažalost ubrzo i preminuo.

Na lice mesta izašla je i vatrogasna jedinica koju su pozvale komšije čim su videle dim i odmah ugasila požar koji je kako se sumnja izazvala šerpa na šporetu u kojoj je ostao da se kuva ručak. Budući da mališan nije imao vidljivih povreda niti opekotina na telu, lekari osnovano sumnjaju da je preminuo usled gušenja ali je po službenoj dužnosti njegovo telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Foto/Facebook

Prema prvim nezvaničnim informacijama do tragedije je došlo kada je tetka koja je bila sa dva bratanca na lokalnoj sportskoj manifestaciji pozvala brata R.P. i rekla mu da mu se sin povredio i zamolila ga da dođe po njega i da ga odveze do lekara dok će ona u međuvremenu da se vrati kod njega kući da pričuva preminulog mališana kojeg je zatekla u besvesnom stanju.

Ukoliko ste propustili ovaj naslov, možete ga pročitati sada!

https://okonas.online/novi-detalji-o-porodici-iz-osecine-ubio-starijeg-brata-pa-pozvao-policiju/

O čitavom slučaju obavešteno je nadležno javno tužilaštvo, R.P. je priveden na informativni razgovor i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati a istragom bi trebalo da se utvrdi kako je došlo do požara i zašto je R.P. ostavio mališana bez nadzora.

Slobodan Mančić

OkO NaS