vibe tv logo mini

LUNA ĐOGANI PRIZNALA - Posećujem psihijatra, pomaže mi da budem bolja majka!(FOTO)

Piše: Vladimir Miljanić

Luna je priznala da redovno posećuje psihologe.

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani u skladnom je braku sa jutjuberom i bivšim rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke, Miju i Lanu.

- Bračna terapija je važna. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra - istakla je Đoganijeva.

  • Evo, ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja - dodala je ona u "Magazinu In".

luna

LAŽU KOLEGE DA IMAJU OGROMNE HONORARE, NEKI GULE I KROMPIR - Iskrena je bila Ćana!

Luna je, inače, nedavno progovorila o svojoj profesiji.

  • Ne bavim se više muzikom, odlučila sam da prestanem. Više nisam ni pevačica, ni influenserka, bukvalno se bavim svim i svačim. Nikada nisam na jednom polju, na jednom mestu. Završila sam srednju školu, smer gluma, možda postanem i glumica. Možda završim u nekom filmu - kazala je ova popularna medijska ličnost tad za "Blic" TV.

OkO NaS