vibe tv logo mini

NA KORAKU DO OKLEVANjA - Bolje bi mu bilo da još ne zna ko sam ja!(VIDEO)

Piše: N. Ž.

Danka Grujić sedela je sa Lejdi Di i Slađom Lazić Bošković, te je tom prilikom oplela po Nenadu Aleksiću Ša zbog toga što je napao za crnim stolom.

Pa tu smo da komentarišemo situacije, šta bi bilo kada bih ja sedela i ne mogu da komentarišem Janka zato što sam ja uradila gore od njega?! Ne, komentarišem, a kada budem podignuta i budem bila u tom sosu, onda će mene da komentarišu. Pa šta je sa vama?! Ja sam se svađala sa istim tim Ša - rekla je Lejdi Di.

Kakvu dobru dušu, rekao mi je sve ono - rekla je Danka.

On je dobar, ima svoje kvalitete, ali isti taj čovek će da skoči za svoje prijatelje, skočiće za Matoru, šta te čudi što ona skače za Ša - rekla je Lejdi Di.

On nije mogao da izađe na kraj sa mnom, pa mora da dođe i Đedović - rekla je Danka.

Ne, nego da ne bi Ša ušao u crveno. Rekao je i tebi i njemu da se smirite, bila sam pored i čula sam. U tom trenutku kada je svađa, kada ste pod gasom ide svađa do kraja. Ja ne čujem nikoga kada se svađam - rekla je Lejdi Di.

Ja ću morati da se branim onda - rekla je Danka.

Kod tebe je problem...Ti, ako krećeš sa nekim da se svađaš onda moraš da budeš spremna da će od 55 učesnika da skoči 48 - rekla je Lejdi Di.

Rekao mi je da su se pomirili i da su okej, sve super mi je rekao, ali ne. Ne može svaka pi**a da mu zavrti mozak. Do juče mi je kukao da ne može više da izdrži, da beži od ljudi. Pa ne možeš da bežiš od ljudi, a da skačeš na mene za crnim stolom, pa onda kao: "Znaš li ti s kim se ti to kačiš", pa sa kim?! Odakle ti znaš ko sam ja?! Bolje bi mu bilo da ne zna - rekla je Danka.

Meni kada bude dobacila (Miona), ja ću da joj je**m mamu u pi**u - rekla je Slađa Bošković.

U produžetku pogledajte!

Deset puta smo menjali za stolom, pa kao sam sela sada tamo da bi bila bitna?! Sad ću i tu da se pomerim, staviću Darijana pored da ne bude posle da gledam i u Matoru. Kome ćeš ti da je**š mamu?! - rekla je Danka.

Poenta je da ti ne dozvoliš neke stvari, mora da bude ono: "Tri puta meri, jednom seci" - rekla je Slađa Bošković.

OkO NaS