vibe tv logo mini

SVI SU SE ZAPITALI ZBOG NjENE IZJAVE - Ana iznela velike tajne iz Zadruge 6 koje su začudile javnost!(FOTO)

Piše: N. Ž.

Nakon odgledanog priloga u kom Mikica Bojanić sluša Zvezdana Slavnića u pabu "Prijatelji" kako priča o Ani Ćurčić, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa gostima u studiju o ovoj temi.

 

Ja sam rekao da je razumem kao ostavljenu ženu, nisam se složio oko tog iznošenja, a itekako sam Zvezdanu govorio sve što sam mislio... - pričao je Mikica.

Je l' jeste Zvezdan veliki emotivac?! Kako može da bude emotivan neko ko te je maltretirao - pitala je voditeljka Anu.

Bila sam pod tim utiskom u "Zadruzi" pod kojim sam bila godinama, a sada ne mogu da kažem da je emotivaac, više je emotivan u momentu - rekla je Ana.

Kako objašnjavaš situaciju gde smo ti i ja ležali u krevetu, on izašao besno, gde sutradan nije hteo da mi se javi i gde ga je to pogodilo - pitao je Bojanić.

Bio je ljubomoran, ali mislim da kod tebe nije bio ljubomoran, već je shvatao lično - rekla je Ana.

 

Vera je ovde. Ne znam od koga da počnem, slušam Mikicu. Prvo bih Mikicu da pitam, čula sam da te je voditeljka pitala za Miljanu, Ivana i Željka, ja sam bila šokirana takvim ponašanjem - pitala je gledateljka.

Ja sam se sa Ivanom najžešće svađao i raspravljao zbog Miljane. Nismo mi izgladili. Koliko god je sa malim Željkom dobar, on mora da bude u korektnim odnosima s majkom svog deteta - rekao je Mikica.

Željko je napunio punih pet godina. Da li je trebao da ispoštuje taj rođendan kao pravi otac?! Sve rođendane, krštenje i rođenje majka slavila. Mene bi sramota pojela da mom detetu dođem kao gost na rođendanu - rekla je gledateljka.

Pošto je takva situacija, da li bih pitao ili ne, ja bih u kovertu stavio pare i rekao: "Ovo je za mog sina Željka" i kupio bih poklon. Ja sam čuo samo od Miljane što nije pitao da li nešto treba - rekao je Bojanić.

Zorica vam nije bila prijatelj, već samo mikrofon preko kog ste se vi nama obraćali i pričali kako ste vi trpeli to i to i da biste bili žrtva. Čudno je što Zvezdan nije tužio Kačavendu i što je brzo raskinuo sa Anđelom, a čim se diskvalifikovao znala sam da ste sve dogovorili - rekla je gledateljka.

OkO NaS – MI SMO UZ VAS