vibe tv logo mini

BITKA JE TEK POČELA - Rat između Ane i Milene je postao daleko ozbiljniji nego što su svi mislili!(FOTO)

Piše: I. B.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Ana Radulović, ugostila je Mikicu Bojanića i Anu Ćurčić.

 

Nekon odgledanog priloga svađe njega i Tamaris, reč je dobio Mikica.

Najveći nebitnjaković Zadruge 6 je Tamaris ali za to je najveći krivac Ana. Na osnovu njih dve je i opstala toliko. Nikada nisam video da se neko upali toliko dok nije postavljen za vodju a pre toga je bila vazduh običan. Devojka je Adama toliko udarila da je mogao glavu da slomi. Rekla mi je da sam kvaran a samo sam činjenice iznosio. Isto i sa Necom. Prvo su ona i Miljana izmislile da sam joj stavio ruku na nogu da bi dobile pitanja, da bi na izboru za mis joj dao 6 gde se ona naljutila. Odatle sve počinje -rekao je Mikica.

Meni se nije javila posle Zadruge niti me pitala kako sam. Ona me je nazvala iz čistog mira folirantkinjom, posle se izvinila pa smo nastavile dalje ali mi je čudno što se nije javila -prokomentarisala je kratko Ana.

Pozdrav za dve Ane i Mikicu. Gledala sam tužnu Anu i htela sam joj reći da mi žene koje smo to preživele stvarno je razumemo. Ana ja sam htela dva puta da se ubijem zbog iste situacije, gde ni policija nije mogla da mi pomogne. Posle sam upoznala divnog čoveka sa kojim sam srećna, tako da glavu gore i jedino sama sebi možeš pomoći. A svi muškarci koji su bili uz Zvezdana treba da skinu pantalone i obuku suknje. Mikica me takođe razočarao. Svi su se Ane bojali i njene potencijalne pobede i zato su je bojkotovali! -zaključila je gledateljka i završila uključenje.

Zatim se voditeljka dotakla prethodne emisije i pitala Anu.

Juče smo spominjali pisma i da li je Milena imala tvoju dozvolu da može da pročita ta pisma? -pitala je.

Ja sada moram da kažem da je ovde u studiju moja adminka koja je 24/7 pratila sve. Ja nikada nisam rekla da ih ona pročita, ona je došla kod mog sina, rekla da sam ja to rekla i oni kako nisu pratili rijaliti, poverovao je i dao joj pisma. To je jedna od stvari koje sam joj puno zamerila. Ja tu imam neke dokaza ali zbog trenutnog procesa ne mogu više da kažem -rekla je Ana.

Kuma je neko ko mnogo toga ne zna i nije prisustvovala tim situacijama. Jedina istina u našem odnosu je da smo prijateljice preko moje venčane kume. Nih dve su prestale da pričaju kao i moja prava kuma i ja i posle smo se čule Milena i ja kada sam ja već bila sa Zvezdanom. Ona je znala za kocku i da je nasilan ali ovo kako je ona iznela je...Ona mi je takvu životnu situaciju napravila da...Moja mama je želela da dođu na finale kao i moje drugarice i evo Ana, javno da te pitam.

Da li moja majka treba da se javlja produkciji 10 dana ranije da bi prisustvovala? Milena je rekla da moja majka ne može da dođe. Majka je bila jako pogođena time pa su moja deca pozvala produkciju i oni su rekli da naravno da može da dođe. Takva lična promocija jednog patološkog lažova da nema reči. Pustiću sve glasovne poruke kad uđe u rijaliti. Ne bih sada pričala više, biće prilike. Ona je htela da uđe i u Zadrugu 6, vrlo se organizovala, neke moje fanove je pridobila i lepo ćemo se družiti sa ove strane ekrana, samo ću ja biti sa činjenicama i istinom! Imam takvu višnjicu na torti za sam kraj! -jasna je bila Ana.

OkO NaS – MI SMO UZ VAS