vibe tv logo mini

LEPA BRENA PROGOVORILA O LEČENJU I POSLALA VAŽNU PORUKU SVIMA !

ESTRADA

Brena se bori snažno sa interfnet prevarama.

Lepa Brena, ikonska figura u folklornom području bivše Jugoslavije, može se pohvaliti velikom publikom koja se proteže u cijeloj regiji i doseže stotine hiljada pojedinaca. Jasan dokaz njenog nepokolebljivog utiecaja i trajne popularnosti je činjenica da gotovo pola miliona ljudi aktivno prati Lepu Brenu na široko korištenoj platformi društvenih medija Instagram. Ovaj zapanjujući broj nedvojbeno pokazuje njen ogroman utiecaj i stalnu važnost.

Nakon što je javno govorila o svom nedavnom iskustvu kao meta internetske prevare, Lepe Brene, poznata folk umetnica s velikim brojem sledbenika u stotinama hiljada, izazvala je značajan odjek na raznim platformama društvenih medija.

Pevačica je na svom službenom profilu na društvenoj mreži otkrila da je njen identitet pogrešno korišten u reklamama za lek za dijabetes, iako nikada nije bila podvrgnuta lečenju te bolesti niti je koristila spomenuti proizvod.

  • U nedavnom otkriću, saznala sam da postoji promocija koja se distribuira u javnosti s mojom slikom i izmišljenim izjavama koje nikada nisam dala. Ova promocija podržava proizvod koji nikada nisam koristila. Želim jasno reći da nisam bila podvrgnuta nikakvom tretmanu koji uključuje ovaj proizvod, niti sam dala dopuštenje da se moje ime koristi u reklamne svrhe. Kao odgovor na ove neovlašćene aktivnosti, donela sam odluku pokrenuti pravni postupak. Ovu izjavu podelila je Brena u svojoj objavi.

Pevačičina objava izazvala je značajan interes javnosti, a iza nje se okupilo mnoštvo pojedinaca kako bi se pozabavili ovim problemom. Izražen je bes zbog manipulacije njenim identitetom, a njen izbor da podnese pravni postupak protiv odgovornih pojedinaca dobio je široku podršku.

VEČNOST JE KRIVA - Veselin Mandarin rasplakao voditelja u emisiji - Ne volim da gubim (VIDEO)

Internetom su se širile lažne informacije i obmanjujuće reklame u kojima se tvrdilo da je Brena uz pomoć određenog proizvoda i lekara čudesno izlečila dijabetes. Ove pogrešne tvrdnje ne samo da nepravedno kaljaju ugled pevačice, već predstavljaju i značajan rizik za pojedince koji im mogu poverovati i tražiti lečenje na temelju lažnih činjenica.

U hrabrom potezu, Lepe Brena je neustrašivo izašla u javnost kako bi upozorila svoje sve i zaštitila svoju anonimnost od iskorištavanja.

Oko Nas