vibe tv logo mini

FOLK PEVAČICA PO TREĆI PUT POBEDILA KANCER - OVO JE NJENA PORUKA SVIMA!(FOTO)

Folk pevačica po treći put pobedila opaku bolest.

Bojana Barjaktarević tokom cele 2023. bila je aktivna i nastupala svakog vikenda širom regiona i Evrope, pa se može reći da je godina na izmaku za nju bila uspešna.

Nažalost, nije sve bilo lepo u njenom životu. Pevačici je početkom godine po treći put dijagnostikovan kancer dojke, pa je opet prošla kroz hemoterapije i zračenja. Na sreću, sad je dobro, ali će uvek biti oprezna i obazriva, pa će redovno ići na kontrole kao i do sada, poručila nam je u razgovoru.

  • Ova godina je za mene bila odlična. Bilo je puno rada, reda i discipline. To je neka moja vodilja u životu. Neka takva bude i 2024. i ja se neću buniti.

Imate li vremena za odmor?

  • Znam ja i da uživam, i pored posla. Nađem sebi vremena i za odmor s porodicom. Obožavam da pecam. Pecanje me opušta. Volim reku i prirodu. Opuštanje uz vodu mi je punjenje baterija. Onda spavam kao beba.

Otvoreno ste pričali o teškoj bolesti koju ste imali. Kako ste sad?

  • Daće Bog da bude sve u redu. To su neke stvari koje niko ne može da vam garantuje. Ali ja se sad osećam odlično. Vodim računa i pazim. Pijem čajeve, pijem svašta za imunitet. Presudno je pričati o tome. Pogotovo ženama, jer žene znaju da i po deset godina ne odu na pregled, a onda se uplaše i ne odu i svašta može da bude. Najvažnija je preventiva, treba ići na preglede na svakih šest meseci. Mene je to spaslo.

Kakve savete dajete ženama koje vam se javljaju, a koje su u sličnim problemima kao vi?

  • Non-stop sam aktivna na društvenim mrežama i žene mi stalno pišu, postavljaju razna pitanja u vezi s kancerom. Slušam šta doktori kažu i to i drugima govorim. Kažem im da prođu od terapija sve što moraju da prođu, a što se tiče alternativne medicine, čajeva za imunitet, sve je to dobro i pomaže.

IMAM DOSTA MANA ALI...BANE MOJIĆEVIĆ BIO JE GOST U NOVOJ EMISIJI KAFFIĐZONKA SHOW!(VIDEO)

Borba s kancerom je teška. Kad je vama bilo najteže, da li je bilo trenutaka kad ste klonuli duhom?

  • Ja sam klonula prvih nedelju dana kad su mi doktori saopštili da bolujem od karcinoma. Ali onda sam se pogledala u ogledalo i rekla sebi - tebi nije ništa, ideš dalje! Sve dok možeš da mrdaš i dok si živa, ideš dalje. Nema predaje, samo pozitiva! To me je izvuklo.

Koliko vam je značila podrška porodice?

  • Ona je uvek uz mene i uvek su svi pozitivno razmišljali. Nisu mi stajali na muku, uvek su veseli.

Kako su oni podneli sve to?

  • Nije im bilo lako. Kad je majka u pitanju i kad imate nekoga u kući ko boluje od smrtonosne bolesti, to nije lako. Ali bili su uvek pozitivni, podržavali su me. Nismo pričali o tome. Skretali su mi pažnju i samo su mi pričali gde ćemo zajedno da idemo.

Ko je od kolega bio uz vas u tim teškim trenucima?

  • Ja sam sa svim kolegama super. Nisam se promenila nikad, kakva sam od početka, takva sam i sad. Volim da se vidim sa Zlatom Petrović i Janom – zaključila je Barjaktarevićka.

Izvor/Pink.Rs/Foto/Javne mreže/Printscreen

oKo nAs