vibe tv logo mini

ISPOVEST POPULARNE PEVAČICE - Bila sam silovana kao tinejdžerka - Tu bol i gorčinu još uvek nosim u sebi!(FOTO)

Prisetila se teških životnih trenutaka iz mladosti.

Tatjana Matejaš Tajči prisetila se teških životnih trenutaka. Otkrila je da je kao tinejdžerka doživela seksualno zlostavljanje i godinama se borila da ponovo zavoli sebe i vrati samopouzdanje. Istakla je kako je sve potisnula duboko u sebe.

  • - Moja baka je znala reći: “Ja ću to ponijeti u grob”. Tako sam ja odlučila da nikada nikome niti slučajno neću reći, nego da ću to ponijeti u grob – rekla je Tajči koja je gostovala kod Tatjane Jurić u podkastu “Skip or Beep’.

Na pitanje zar nije rekla barem majci, Tajči je odgovorila kako ni njoj nije rekla jer je majka više ne bi pustila nigde samu.

tajcii.png

  • - Bojala sam joj se reći jer sam ju željela zaštititi. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce – rekla je.

Muškarca koji ju je zlostavljao nikada nije prijavila, piše Avaz.

MILAN SE PONOVO VRATIO U MANASTIR - Nakon kraćeg boravka u civilnom svetu i par privatnih nastupa, opet je u svetinji!(FOTO)

  • - Nema imena, to nije uopće niti važno, jer to je toliko puno vremena prošlo, ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj… Ja ne znam je li ta osoba živa uopće, a s druge strane da ulažem energiju u to – zaključila je Tajči.

oKo nAs – vOlImO vAs