vibe tv logo mini

U BRAK SAM UŠAO NEVIN - NEŠA TWINS ŠOKIRAO JAVNOST- Ostali šok detalji nateraće vam suze na oči!(VIDEO)

Piše: Sanela Vrbnik

U popularnoj emisiji kafidžonka show posle dužeg vremena gostovao je Neša Twins.

U sve gledanijoj emisiji Kafidžonka Show autora i voditelja Zokija Šumadinca u produkciji TOP Media a koja se emituje na BN televiziji za gledaoce kako kod nas, tako i širom planete.

Za početak Neša je izneo mnogo mnoge lične stvari o sebi ali između toga naglasio je da je veliki ranoranilac i da ustaje pre šest, oko sedam je već u prirodi ili šetnji kroz Svajcarske šume.

Neša je odmah predstavio svoj duet sa Zoranom pod nazivom Amazon koja je zaista oduševila sve prisutne u studiju jer je u emisiji bila i premijera pomenute pesme.

zorana_i_nesa.jpg

Neša je takođe izneo detalje o pesmi iz 2002 godine koju je snimio za strano tržište sa kojom je dospeo na sam vrh stranih top lista tada. Pesma nosi naziv Alabama – spot možete pogledati na dole postavljenom linku ispod.

Gostujući u emisiji Kafidžonka show Zorana je otkrile SVOJE NAJVEĆE JAVNE BLAMOVE I PRIZNALA DA NIJE...!(VIDEO)

U rubric Jajce odgovor Neša je između ostalog priznao da nije potpuno veran partnerkama i da je to sada iza njega, u potrazi sada za preavom ljubavlju.

Neša je takođe priznao da voli čitati duhovne knjige jer ga oni opuštaju. Dok na izvučeno pitanje kada je imao prvo seksualno iskustvo , nije hteo da odgovori, osim što se našalio da je ušao nevin u brak.

Foto/Printscreen/YouTubeOVDE možete pogledati celu veoma zanimljivu i smečnu emisiju - Smeh do suza

oKo nAs – vOlImO vAs