vibe tv logo mini

Nećete verovati sa kim se srela Dragana Mirković - SITI SMO SE ISPRIČALI- Oduševljeno je Gaga izjavila!(FOTO)

Ono kad svratiš negde na piće, pa se ispričas domaćinski sa nekim koga nisi ni slutio da ćes sresti.

Za folk zvezdu Draganu Mirković poznato je da voli putovanja i da često obilazi brojne destinacije po svetu na kojima stiče brojne prijatelje.

Tako je i ovoga puta odlazak u Ujedinjene arapske emirate iskoristila je da se odmori i razonodi, a kada je svratila na piće nakon boravka na vrelom pesku Bliskog Istoka, i sama se iznenadila ko joj se pridružio i odlučio da joj pravi društvo.

Folkerki su se pridružili papagaji, na šta je ona bila zbunjena.

dragana.jpg

  • Ćao, kako se zoveš? – upitao je papagaj Draganu na englesko jeziku, na šta je ona zbunjeno odgovorila:
  • Moje ime je Gaga – rekla je pevačica, a reakcija papige ju je tek oduševila:
  • Vau! Kako si? – upitao je papagaj koji je stajao na Draganinoj .

Potom su se pjevačici pridružili i drugi papagaji, a ona je oduševljeno objavila snimak ovog nesvakidašnjeg događaja na svom Instagram storiju.

ASTROLOGIJA SA PLANETAMA OTKRIVA RAZLOG ZBOG ČEGA MUŠKARAC OSTAVLJAJU SVOG PARTNERA. ŠTA GA GUŠI I ŠTA NE PODNOSI U VEZI!!!

  • Ono kada svratiš na piće negdje u pustinji I papagaji se okupe oko tebe I siti se ispričamo – objasnila je Dragana kako je upoznala nove prijatelje u Dubaiju ne skrivajući da se obradovala ovom neočekivanom druženju.

Poznato je da ptice prepoznaju plemenitost i dobrotu kod ljudi, stoga smo sigurni da je mega diva jedina na estradi sa takvom harizmom i posebnošću.

Foto/Društvene mreže

oKo nAs – HvAlA ŠtO StE uZ NaS