vibe tv logo mini

Predstavljamo vam sve jaču i veću TOP Media produkciju - SA NAMA ZABORAVITE OSTALE!

Piše: Slobodan Mančić

Video - Muzička produkcija TOP Media a uskoro i televizija munjevitom brzinom pronalazi svoje mesto na medijskom tržištu.

Pozvali smo vlasnika i direktora ove medijske kuće gospodina Dušana Đelić-Ducu kako bi saznali tajnu njihovog uspeha!

Produkcija TOP Media za samo par godina lansirala je jako puno medijskih projekata ali i mnoga zvučna imena su izašla iz vaše produkcije

  • Iako smo par godina na tržištu Top Media kao multimedijalni projekat je napravio više svojih brendova. Tu su Topmedia video, Topmedia music, Vibe tv, topvibe radio itd.

TOP Media priprema nove projekte i planira proširenje na tržištu - Da li bi ste naveli o čemu je reč.

  • Kao produkciska kuća koja se bavi i audio i video proizvodnjom, vreme je da zaokružimo svoju ponudu sa svojim tv kanalom i više radio stanica koje će te slušati i gledati na našoj aplikaciji.

Od skoro su naše dve medijske kuće jako povezane. Kako vam se dopada do sada naša saradnja.

  • Oko Nas je lider u informisanju i dobroj zabavi. Jednom rečju, najbolji sa najboljima.

Takođe vaša kuća osluškuje mlade i posvećena je mladima puno. Šta budući pevači i vaši saradnici mogu da očekuju od ponude kada je saradnja u pitanju.

  • Mladi su navikli na Grand i Zvezde Granda. Hočeš brzu karijeru .... Idem u Zvezde Granda . Nije bitno hoću li pobediti ili ne jer trenutno pevam za 150 e a sa pojavljivanjem u Zvezdama Granda eto mi gaže na 300 e i još snimim neki CAVER.... Ekstra ja sam zvezda. E pa nisi... Jer si ti samo malo skuplji radni pevač.... Nema tu ni K... od karijere. Jer za 2 godine doći će lepši i mlađi, i ti moj mladi prijatelju nemaš ništa osim par CAVERA a to su tuđe pesme koje si pozajmio.
  • Zato poštovani mladi izvođači. Ljudi koji rade sa nama imaju sedu kosu na glavi - ne slučajno jer je svaki od njih surovi profesionalac sa po 30 i više godina estradnog staša. Naša ponuda je iskustvo. 30 godina ... 6x nagrađivani, znamo šta radimo, znamo šta je neophodno za uspeh i da kako nas slogan kaze... BUDITE PRIMEĆENI.

Mega hit Rolex Jovane Jeremić i Devle rođen je u vašoj muzičkoj kući. Kako je došlo do ideje da najpopularnija voditeljka na našim prostorima snimi pesmu i spot upravo za vas.

  • Rolex je kontraverzna pesma. Jer je Jovana izuzetna ličnost koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Šta može bolje za hit lepa, pametna žena koja ima poruku. Vrh. Ponosni smo na taj projekat. A Kako je došlo do saradnje je više puta rečeno u medijima o tome nebih da detaljišem.

Da li će i u buduće biti saradnje sa Devlom ili možda Jovanu ponovo možemo videti pod vašim pečatom.

  • Devla je tek počeo... Nema Devito monopol na maske... Zato će Devlino vreme tek doći... Spremamo još tri pesme koje izvodi Devla, neke sam a neke biće duetske.

Koju poruku možete proslediti mladima i svima onima koji žele da snime svoju pesmu, spot. Šta je to što vi njima možete ponuditi.

  • Poruka mladim izvođačima je : CAVERI NISU VAŠE PESME.... SNIMAJTE SVOJE... JER AKO NE SNIMATE SVOJE ZA PAR GODINA VAS SE NIKO NEĆE SEĆATI.

Da li je mislite da imate konkurenciju na našim prostorima.

  • Imamo kokurenciju kako da ne... ahahahahaha..... TOPMEDIA ZABORAVITE OSTALE NAS MOTO.

Koja je vaša poruka svima onima koji se dvoume da snimi svoju pesmu ili uopšte se dvoume da zakorače na estradu.

  • Ako znaš da pevaš... Ako pristojno izgledaš, imaš šarma javi se nama imamo rešenje za tebe...Mi smo tu zbog vas jer vaš uspeh je i naš uspeh. MI sa našim saradnicima smo tim, porodica i želimo da svima bude samo najbolje što može biti.

Više informacija možete pogledati na postavljenom linku.

 https://topmedia.rs/

OkO NaS – MI SMO UZ VAS