vibe tv logo mini

LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ USVOJILI SINA - Dečak je već zove mama!(FOTO)

Folk diva Lepa Brena i Boba Živković imaju „tajnog sina“ koji ne živi sa njima.

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović imaju dva sina Stefana i Viktora, a bivši teniser ima i dete iz prvog braka, Filipa Živojinovića. Brena je doduše od prvog dana prihvatila Filipa kao svoje dete, međutim, niko ne zna da u životu pevačice i tenisera postoji još jedno dete kojem oni nisu biološki roditelji.

Naime, pre desetak godina u medijima se pojavila vest da u kući Živojinovića živi dečak koji pevačicu zove mama, pa su od tada pokrenute spekulacije da je u pitanju tajni sin Lepe Brene o kojem javnost ništa ne zna.

A kada je priča poprimila ozbiljne razmere, Lepa Brena rešila je da se oglasi i objasni ko je dečak kojeg vodi u vrtić, zove je mama i živi u njenoj kući, pa ga s razlogom svi doživljavaju kao da je tajni sin Lepe Brene.

  •  Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi — istakla je Brena tada za Svet, međutim, posle nekoliko godina dečak je sa roditeljima napustio Srbiju i Živojinoviće.

Pre nekoliko godina, međutim, Živojinovići su morali da se rastanu od svojih prijatelja i članova domaćinstva. Pošto dečaku nije odgovarala klima u Srbiji, oni su najpre otišli u Grčku, pa natrag na Filipine, a Brena nije krila koliko joj dete nedostaje.

  • Nisam usvojila dete jer dečak ima svoje roditelje koji ga vole i vaspitavaju, ja sam ga zavolela kao da je deo naše porodice, obožavala sam što me zove mama i uživala kada sam ga vodila u vrtić. Žao mi je što su morali da se vrate na Filipine, ali to je svakako bolje po dete i njegovo zdravlje – istakla je Brena za Svet pre nekoliko godina.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Foto/Ata images

OkO NaS – NAJBOLJI STE, ZATO VAS I VOLIMO