vibe tv logo mini

LjUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 04. 07. DO 10. 07. 2022 - OVNOVIMA stabilizaciaja a OVA DVA znaka očekuje negativni rasplet pa i raskid!

Vaš ljubavni horoskop za ovu nedelju. Šta vam horoskop ove nedelje govori  o ljubavi, šta vam zvezde savetuju i šta vam planete nagoveštavaju?

OVAN

Ove nedelje zauzeti Ovnovi mogu očekivati stabilnu situaciju na emotivnm planu, ukoliko partneru ne budu previše nametali svoje mišljenje. Romantičan i uzbudljiv period posebno za one koji su skloni flertu i za one koji se bave sportom. Nekom je izrazito stalo da se sa vama pomiri. Bićete mnogo direktniji i spremniji da se pomirite sa nekim ko je odavno želeo da vas osvoji.

Oni Ovnovi koji su u braku mogu malo biti odsutni, kako telom tako i duhom. Trebalo bi da prihvatite odgovornost za dalji tok vaše veze, jer to samo od vas zavisi. Slobodni pripadnici znaka biće prilično aktivni u potrazi za načinima zabave, ali će biti teški za postizanje kompromisa. Moguća romansa na kraćem putu.

  BIK

Period u toku koga svakako treba da izbegavate bilo kakva uzbuđenja i provokacije naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Možete očekivati promenu taktike nekog ko vam se u poslednje vreme intenzivno udvara, naročito ako niste odgovarali na njegove pozive. Bikovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremo prihvatiti. Ukoliko ste tipičan Bik, staložen i strpljiv, vaša veza će postati kvalitetnija i dobito onu karakteristiku koja vama dosta znači, a to je trajnost.

Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom. Dobijate vest o osobi koja vam je nekada bila veoma značajna i koja želi da se sa vama sretne. To se može dogoditi u većem društvu u prisustvu zajedničkih prijatelja.

  BLIZANCI

Blizanci ove nedelje previše analiziraju svoj partnerski odnos i čeprkaju po starim problemima, ali tako mogu da stvore nove. Trebalo bi da nađete način kako da izađete iz problema koje ste sami sebi napravili, najverovatnije pokušavajući da svoj život dovedete u red.

    Partner je strpljiv i pruža vam svaku vrstu podrške. Nemojte nikome dopustiti da vas spreči u blagodetima ljubavi. Provedite vreme nasamo sa vašim partnerom. Slobodni pirpadnici znaka mogli bi imati susret sa osobom koja im je nekada značila, pa bi neki mogli poželeti da obnove kontak tili vezu sa njom.

RAK

Rakovi koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Međutim, ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, pazite se. Za mnoge ona više nije tajna i moraćete da u velikoj meri taktizirate ako želite da je prekinete. Stalni partner najverovatnije nešto sumnja a drugi partner ne želi sa vama da prekine. Neki će imati utisak da vam se vraća manje nego što ulažete. Ako osećate da se vaš partner distancira i da vašom vezom vlada otuđenost, pokušajte da izbegnete preteran osećaj odgovornosti.

    Slobodni pripadnici znaka imaće joše više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati. Trudite se da pridobijete naklonost osobe koja je po mnogo čemu vama slična. Moguće da se radi o jednom Biku, nekoj Ribi ili Jarcu.

  LAV

Lavovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmišljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzeti pripadnici znaka mogu da očekuju razne negativne upleve u vezu od stane nekih osoba iz okoline. Neki su možda više fokusirani na karijeru nego što to prija vašem partneru. Ovo nije razlog da budete i da se osetite povređenim, nego baš naprotiv, vreme kada treba da pokažete svu svoju širokogrudost. Budite posvećeni onako kako samo vi znate. Ako ste sami, nekom je potrebno da se sa vama sretne.

    Trudite se da svima izađete u susret, kako članovima porodice tako i osobi koja vam je draga. Ako ste od nedavno u vezi sa nekim ko nije po volji vašim bližnjim ili je predmet kritike članova vaše porodice, uvažite i njihovo mišljenje ma kako bili zaljubljeni. Moguće da su po nekim pitanjima realiniji od vas.

DEVICE

Na emeotivnom planu neće biti značajnijih promena. Vi ste ta strana koja čini kompromise i krajnje je vreme da se zapitate zašto. Zauzete Device ove nedelje mogu da budu previše razdražljive i analitične, te da nepotrebno razmišljaju o starim problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali njihov način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na pogrešnu odluku.

    Neko je emotivno veoma zainteresovan za vas, ali moguće da nije slobodan. Mnogo toga tajanstvenog dešava se u vašem ljubavnom životu što druge intrigira. Veoma ste romantični, mnogo više nego u prethodnom periodu što će se veoma svideti jednoj Ribi ili Škorpiji.

  VAGA

Vage će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem, koji postaje sve dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe satabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Posesivnost vašeg partnera vas pritiska i može da stvori osećaj napetosti. Ako je ona često prisutna, onda treba da razmislite kak oda rešite taj problem koji vas opterećuje.

    Slobodne pipadnike znaka u ovom periodu mogu privući energične i samosvesne osobe. Postoji mogućnost da budete verovatno 'žrtva' nečijeg udvaranja na poslu, ali to nećete doživeti kao mobing nego kao romantični flert. Predmet ste udvaranja mnogih čak i ako niste slobodni.

ŠKORPIJA

Škorpije će ove nedelje imati veći uticaj na partnera, tako da će se u vezi gotovo sve odvijati onako kako oni žele. Eventualne nesuglasice će se reštiti ako ne budete reagovali agresivno, ali nemojte se ni potpuno povući. Slobodni pripadnici znaka mogu imati problema u komunikaciji sa osobom koja im se sviđa i sa kojom žele vezu, pa se tako nekima emotivni planovi mogu izjaloviti.

    Ako imate tajnu ljubav ili bar tajnu simpatiju, a malo koja Škorpija je nema, dobićete priliku da se sretnete negde, najverovatnije na putu i želećete da se o svemu dogovorite, najverovatnije o mogućnosti da vezu nastavite. Ako uspete da iz te situacije izađete bez skandala, veza će se nastaviti. Ribe, Rak i Vaga su vaša tiha simpatija od kojih ne odustajete.

STRELAC

Budite spremni na lakše zahlađenje u odnosima. Od vas se očekuje odgovornost, ali vi ne možete ili nećete da je prihvatite. Razmislite zašto je to tako. Strelčevi ove nedelje ni sami neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Trebalo bi da pokušate da se maksimalno lepo provedete negde na nekom putu zajedno sa partnerom, a ako budete morali da putujete sami na službeni put, čekaju vas razne zamke.

    Slobodni pripadnici znaka mogu da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, pa će neki poželeti da obnove vezu. Nešto što je bio bezazlen flert pretvara se u romansu ili u ljubav sa nekim ko vam je izrazito naklonjen ali je veliko pitanje da li je slobodan.

JARAC

Jarčevi ove nedelje ulaze u veoma povoljan period, pa im se i na emotivnom planu mogu dešavati vrlo prijatne stvari. Oni koji su u vezi, sa partnerom će imati stabilan odnos pod uslovom da oni vode glavnu reč. Gledajte da napetost zbog posla ne prenosite u vašu vezu. Odvojte te stvari, umorite se i nađite pravi balans.

    Slobodni pripadnici znaka najviše novih poznanstava imaće preko prijatelja. Ako budete želeli da se sretnete sa Bikom, predstoji vam strastvni susret sa neizvesnim ishodom, nezavisno od toga ko je od vas dvoje slobodan, a ko ne. Ako ste u poslu orijentisani na Raka, Bika ili Vagu moguće da će se dogoditi romansa koja će se pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Dobijate poziv od jednog Strelca.

VODOLIJE

Vodolijama ova nedelja neće doneti neke posebne događaje na ljubavnom planu. Na emeotivnom planu moćžete biti pomalo dezorijentisani. Kao da ni sami ne znate šta zapravo hoćete. Preteranim razmišljanjem samo se možete dovesti u stanje još veće napetosti. Pokušajte da se opustite jer stvari ionako idu svojim tokom. Neki pripadnici znaka mogu razmišljati o osobi sa kojom je moguća tajna veza. Biće i onih okrenutih prošlosti koji bi ponovo mogli da se sete stare ljubavi i požele da obnove vezu sa njom.

    Neko mlad ili mladolik trudi se da privuče vašu pažnju, da vam da na znanje da bi trebalo da mu pružite šansu, čak iako niste slobodni. Dobićete poziv sa više strana u vezi sa izlascima a ako imate stalnog partnera nemojte mu davati priliku da bude ljubomoran. Moguća je romansa sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu imati problema u vezi zbog partnerovog čudnog ponašanja, pa su moguće međsobne razmirice i neslaganja. Vaša preosetljivost i sklonost objektivnim doživljajima kulminiraće tokom ovog perioda. Pokušajte da svoju emotivnost kanališete na način koji će više odgovarati vama i vašoj okolini. Ne zaboravite da niste jedini koji nešto oseća i ima osećanja. Slobodni pripadnici znaka mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, ili će obnoviti staru vezu.

    Nova poznanstva moguća su preko prijatelja. Neko će želeti da vam učini po volji i verovatno će pristati na sve vaše uslove, uključujući i odlazak na zajednički put. Ako ste mladi ili prvi put u ozbiljnoj vezi, a pri tom ženski predstavnik ovog znaka, bićete prilično iznenađeni galantnošću i pažnjom kojom će vas obasipati partner. Muškarci Ribe su na neki način 'papučari', ali njima to ne smeta, to je za njih normalno.

Vaš astrtonumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS