vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL – VODOLIJA – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ očekuje vas ljubavni talas(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

VODOLIJA

Posao

Ovo je vreme da se odmorite. Slobodno isplanirajte svoj odmor i provedite bar nekoliko nedelja u miru i spokoju. Krajnje je vreme da Vodolije naprave pauzu i dovedu svoje misli u red, jer profesionalni entuzijazam počinje da bledi.

Moguće je da ćete imati neplaniranu popravku automobila ili kućnih instalacija.

Ljubav

Najbolje je da dane odmora provedete sa porodicom ili nekolicinom bliskih prijatelja, usamljenost vam neće prijati. Vodolije treba da budu spremni na činjenicu da jun neće biti vreme za nova poznanstva. Ovo upozorenje se odnosi i na romantične veze i na pronalaženje novih  partnera. Za rešavanje svakodnevnih problema biće potrebna određena ulaganja.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 7 kao na primer 7 – 17 – 27 ili ste pak rođeni primera radi 07.05.1997/2007 ili 05.07.1987/1997 i slično tada se opustite jer vas očekuju emotivni talasi.

Zdravlje

Mogući problem sa glavom ali i pritiskom takođe.

Pogledajte vašu detaljniju astro-numero prognozu!

https://youtu.be/tQDSwVsKCBE

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS